AKTUELNO

Drvo tuguje što ukućani nisu sa njim.

Ognjen Amdžić je otišao u posetu kod Drveta mudrosti kako bi se po poslednji put pozdravio sa njim i ostavio mu slobodu da podeli sa milionskim auditorijumom svoje utiske.

Foto: TvPink Printscreen

Najgledaniji rijaliti u regionu "Zadruga" je trajao više od devet meseci, a zadrugari su u mnogobrojnim situacijama nalazili utočište upravo u njegovom krilu.

Ja sam ovde živeo sam 2.000 godina, sam i usamljen, a onda se 6. septembra njih 40 uselilo u naš mali grad. Moj dom je posle skoro 2.000 godina ispunjen radošću. Delio sam sa svojim zadrugarima i dobro i loše. Gledao sam njihove osmehe, suze. Trudio se da ispunim svaku želju. Posle 287 dana, ponovo ostajem sam. Ja ću i dalje svakog jutra čekati svoje zadrugare - pričalo je Drvo mudrosti.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: TV Pink Printscreen

Drvo je održalo srceparajući govor i iz Rajskog vrta uputilo poslednje pozdrave svojim zadrugarima.

Idite, i zapamtite samo se srcem dobro vidi! Dragi gledaoci, vi ste svedoci koliko sam uživao poslednjih devet meseci. Budite mudri, dragi moji, ja vas čekam, a znam da i vi jedva čekata sledeći susret. Zauvek vaše, Drvo mudrosti - poručilo je Drvo svim vernim gledaocima televizije Pink.

Šta je još Drvo poručilo pogledajte u narednom video-snimku.

Pročitajte još: KIJA ILI LUNA? Sloba prokomentarisao svoj postupak: Nemam nikakav alibi za to što sam uradio! (VIDEO)

D. B.

#Rijaliti Zadruga

'