AKTUELNO

Da li će supružnici dati drugu šansu svom braku baš ove noći?

Ove noći se održava superfinale najgledanijeg rijalitija ikada. "Zadrugu" milioni gledalaca prate već punih devet meseci, a sada je vreme za konačnu odluku.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Publika će odlučiti ko je zaslužio da iz Bele kuće izađe bogatiji za 50.000 evra, a ko će se do svog doma odvesti novim automobilom marke "Škoda". Pored ovih nagrada, šesto, sedmo i osmo mesto dobijaju nagradno putovanje u Španiju, na Siciliju i na Rodos.

Ipak, Veliki šef nije dozvolio da iko od superfinalista sa luksuznog imanja izađe praznih ruku, pa su najslabije plasirani takmičari ove večeri dobili nagradno putovanje u Budvu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Za vreme trajanja finalne emisije, u Beloj kući je bilo veoma zanimljivo. Dok su čekali četvrti presek glasova, učesnici su uživali na garnituri pored jezera.

Detalj koji nikome nije promakao jeste interesantan raspored sedenja. Naime, Kristina Kockar i Sloba Radanović su sedeli jedno pored drugog dok je Luna Đogani, blogerka sa kojom je Sloba prevario svoju suprugu, bila na drugom kraju garniture.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Sanja i Matora DOŠLE ZAJEDNO NA SUPERFINALE ZADRUGE, a za Pink.rs otkrile ŠTA SU IM REKLI RODITELJI! (VIDEO)

Luna cele noći nije prilazila Radanoviću, a da li je on obnovio odnos sa svojom ženom Kijom saznaćemo vrlo brzo.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'