AKTUELNO

Đoganijeva je bila presrećna posle svega što je videla.

Voditeljka Katarina Nikolić posetila je zadrugare po poslednji put u ovoj sezoni kako bi im saopštila da će svi imati priliku da se prisete najsrećnijih trenutaka.

Pojedini su plakali zbog emocija koje su osetili dok su gledali video klipove, a Luna Đogani je bila presrećna što je videla svog psa Kikija koji joj je pre nekoliko meseci došao u posetu.

Foto: TvPink Printscreen

Presrećna sam što vidim ovo, sad shvatam koliko mi znači porodica i ovaj pas. Oni ne mogu da se zamene ni sa čim, provešću svaki sekund sa njima kad izađem. Zahvalna sam Bogu što ih imam, shvatila sam koliko sam srećna devojka - rekla je Luna.

Međutim, ona je imala pravo da se priseti još jedne najdraže uspomene, a ona je izabrala da to bude susret sa njenom majkom Anabelom Atijas koja je tada došla da je iznenadi i poželi joj brz oporavak.

Foto: TvPink Printscreen

Tek sad vidim koliko smo vezane, jedva čekam da je vidim večeras i da se iskupim za sve. Ko zna šta je sve preživela napolju. Ovom prilikom želim da se zahvalim Velikom šefu na iskustvu i što me je pozvao. Svakakvih situacija je bilo, nikog nisam želela da uvredim, a uspela sam da shvatim šta je vredno da bi se borila za to - rekla je Luna.

Svi su očekivali da će Luna tražiti da vidi kako su izgledali dani provedeni sa njenim sada već bivšim dečkom Slobodanom Radanovićem, ali to se ovoga puta nije desilo.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su ovi emotivni trenuci izgledali pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'