AKTUELNO

Luna završila u suzama.

Slobodan Radanović danas slavi rođendan, a tim povodom Veliki šef je za ovog zadrugara obezbedio slavlje. Sloba je osim poklona koje je dobio, čitao i čestitke koje su mu poslali njegovi članovi porodice i prijatelja.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Takođe, Slobi su pisali i članovi porodice Lune Đogani sa kojom je prevario suprugu Kristinu Kockar pred kamerama "Zadruge". Đoganijevu su veoma pogodile reči koje su njeni najbliži uputili Slobi, zbog čega je počela da plače.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dragi Slobo, šaljemo ti ovu tortu u obliku mikrofona kao simbol da nikada ne zaboraviš da te je tvoja majka Draginja rodila sa izuzetnim darom. Tvoj talenat, tvoj glas, tvoja emocija koja dira dušu milionima ljudi širom sveta... Arenu jedva čekamo! Živeo ti nama! Porodice Atijas i Đogani - pisalo je u pismu koje je Sloba čitao.

Foto: RTV Pink

Dragi Slobo, srećan rođendan, želim ti da budeš srećan, a srećan je onaj čovek koji ima zdravlje, ljubav i uspeh. Želim da ti se zahvalim što si uvek bio uz moju Lunu i u lepim i u lošim trenucima i kada je to videla i kada nije. Bio sam miran jer sam znao da nikada nije sama. Samo najjači opstaju. Vas dvoje ste zaslužili su sreću ovog sveta, jedva čekam da ti pružim ruku - pisalo je u pismu Gagija Đoganija.

Foto: RTV Pink

Luna Đogani je kroz suze samo rekla: "Da li je moguće, cela moja porodica?", a Sloba je zatim nastavio sa čitanjem čestitki. Slobi su pisale i majka i sestra. Majka je Radanoviću poručila da ga čeka u finalu i poželela mu zdravlje, dok je Slobina sestra Maja rekla kako je najponosnija što je njegova sestra i pozdravila Lunu. Sloba je pred čitanje sestrinog pisma rekao da ima veliku tremu.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: PET GODINA SI GA TRAŽIO: Sloba izbezumljeno gledao u Kijin poklon, pa je ZAGRLIO I POLJUBIO! (VIDEO)

Sloba je u nastavku otvorio poklon koji je dobio od supruge Kristine Kockar i duvao svećice. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji su dostupni u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'