AKTUELNO

Ovaj video-klip rasplakao je sve!

Jedan od najemotivnijih momenata u Zadruzi bilo je iznenađenje koje je Teodora Džehverović priredila svom dečku Anđelu Rankoviću na Zadrugoviziji povodom devet meseci njihove veze.

Međutim, oni su dobili još jednu priliku, a to je da u video-klipovima vide kako je njihova ljubav zaista izgledala, a što su njihovi fanovi napravili samo za njih.

Foto: TvPink Printscreen

Oni ni u ovim trenucima nisu mogli da sakriju svoje suze, a oboje su imali dirljive komentare.

Nema šanse da ne zaplačem, teško je iskontrolisati ovo. Želim da se zahvalim onome ko je to napravio. Tekst je predivan i drago mi je što me ovakva osoba podržava i što ih ima mnogo. Želim od srca da se zahvalim što prave grupe, snimke i što čekaju neke naše momente da nas uslikaju i što su živeli našu ljubav zajedno sa nama. Preponosna sam i ovo je moja nagrada - rekla je Teodora.

Foto: TvPink Printscreen

Ja želim da se zahvalim svima, jer ove reči i rečenice ne bih ni ja uspeo da napišem. Ja sam taj koji je naleteo na blesavu osobu sa kojom želi da prošeta ovaj svet. Hvala svima što su ostajali do kasno i svaki naš trenutak gledali. Ja sam njoj rekao da smo napolju i da imamo ovakvu ljubav, ne bi imali ovakve slike. Ovo je trenutak koji sami ne bi mogli da uslikamo. Hvala svima koji su verovali u našu ljubav i hvala do neba svima koji prave ove grupe i slike i snimke - rekao je Anđelo.

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani nije mogla da obuzda svoja osećanja, pa je grcala u suzama dok je gledala Teodorin i Anđelov video. Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Anđelo Ranković

#Teodora Džehverović

'