AKTUELNO

Ovo bi im puno pomoglo u naletima besa.

Veliki šef danas je zadrugarima poslao pismo za koje je rekao da će ih nasmejati, kao i da postoji velika verovatnoća da bi im ovo što je pisalo u pismu mnogo olakšalo život pod krovom najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" proteklih meseci.

Foto: RTV Pink

Nije isključeno da bi vam pomoglo da imate ono što su smislili dva Nemca. Naime, oni su došli na ideju kako da pomognu građanima pod stresom, da sebi daju malo oduška. Otvorili su vruću liniju koju svako može da pozove i izviče se uz korišćenje najgorih mogući psovki i uvreda - pisalo u prvom delu pisma:

Foto: RTV Pink

Vruća liniju koji su nazvali "Pozovi i psuj od mile volje" ima operatere koji sedam dana u nedelji odgovaraju na pozive i pojedinici slušaju njihove izlive besa. Za one stidljive ili nemaštovte tu su operateri uvek spremni sa po kojom provokacijom, posle koje se sagovorniku uvek razveže jezik. Priznaćete da je u pojedinim situacijama koje ste prošli bilo lakše da ste mogli svoj bes da iskalite na nekog nepoznatog operatera jer tako ne bi imali nikakvih posledica - pisalo je u pismu.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

Teodora Džehverović i Milan Milošević, kao i većina ostalih zadrugara, odmah su se složili kako je ova ideja sjajna i kako bi im ova mogućnost puno pomogla u naletima besa i svađa sa ostalim cimerima.

Foto: RTV Pink

Nakon pročitanog pisma od strane Lepog Miće, kog su zadrugari odabrali kao osobu koja će čitati pisma do kraja "Zadruge", ukućani su nastavili sa svojim redovnim aktivnostima, razmišljajući o onome što je pisalo u pismu.

U donjem video-prilogu pogledajte kako je izgledala ova situacija.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'