AKTUELNO

Ona je tamo bila kratko, ali je pohvatala sve konce.

Rijaliti Zadruga, koji je u prethodnih devet i po meseci oborio sve rekorde gledanosti, ulazi u samu završnicu. Za dva dana saznaćemo ko će biti pobednik prve sezone a u ovom trenutku sve zavisi samo od gledalaca, koji će svojim SMS glasovima dati konačnu reč.

Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa bivšom zadrugarkom Sanjom Jakšić, koja je bila kratko u Zadruzi, ali je definitivno ostavila pečat. Mi smo želeli da saznamo ko je njen favorit za pobedu, ali pre toga nismo mogli a da je ne upitamo za mišljenje o ljubavnom trouglu o kom priča cela Srbija, a i šire.

- Svi vi koji gledate spolja, nije isto kad uđete unutra. Ja kad sam ušla, bila sam za Kiju i samo sam želela da je zagrlim. Međutim, kada sam ušla unutra shvatila sam da je kontradiktorna. Sada, u poslednjih par dana mi se uopšte ne dopada Lunino ponašanje, mislim da je sve moguće najgore izašlo iz nje, verovatno zbog tog vremena provedenog unutra i zatvorenog prostora. Ako bih morala da biram između njih dve, ne znam... Ako gledamo po inteligenciji, samog stava i žrtve kroz život, onda je to Kija, a sa druge strane Luna je dete, nije odrasla, nije videla ništa i treba da upozna ceo taj svet. Ja sam svoju vezu od pet godina prekinula za pola sata, zbog laži. Da sam bila na Kijinom mestu, sve bi bilo mnogo drugačije. Ja bih ostala dosledna sebi kao što je ona bila na početku, žena podignute glave, boli je uvo za sve. Moje iskreno mišljenje je da Sloba neće biti ni sa jednom od njih, već sa nekom trećom - kaže Sanja.

Foto: RTV Pink

Na pitanje ko misli da će pobediti, Sanja iskreno odgovara:

- Mislim da neće niko pobediti od njih troje. Moj favorit je Milan Milošević, on mi je bio favorit i pre nego što sam ušla. On je novinar i ušao je tu i tačno znao šta radi. Milan je jedini čovek sa kojim bih ja bila u životu (smeh). I Marko Miljković, pored Milana. Njegova inteligencija se pokazala više puta - kaže Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Nismo mogli a da je ne upitamo šta misli o vezi Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, a ova bivša zadrugarka nije baš bila blagonaklona:

- Bolest! Prvo, Sanja je veliki folirant, ja nju znam odranije, ona nikad nije imala lezbo iskustva, ona se prikačila Matoroj da bi ostala što duže. Ne mora da znači da je tako, to je moje mišljenje, možda se ona stvarno zaljubila, ali... - zaključila je Sanja.

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Jakšić

'