AKTUELNO

Evo šta je radila nakon izlaska iz najgledanijeg rijaliti programa.

Gordana Džehverović sinoć je odlukom publike izbačena iz rijaliti programa "Zadruga", s obzirom na to da je dobila najmanji broj sms glasova. Takođe protekle noći Belu kuću napustila je i pevačica Zorica Marković.

Foto: Printscreen Instagram

Sin Sava i suprug Sead Džehverović dočekali su Gordanu, dok je njihova ćerka i sestra i dalje pod krovom najpoznatijeg imanja na Balkanu. Nakon što je izašla iz "Zadruge" Gordanin naslednik je objavio fotografije na društvenoj mreži Instagram i svojim pratiocima pokazao šta njegova majka radi van kamera najgledanijeg rijaliti programa.

Foto: Printscreen Instagram

Na jednoj od fotografija vidi se kako Gordana sređuje odeću koju je nosila u "Zadruzi", a u raspakivanju joj pomaže Savina devojka Adriana Kadar. Podsetimo, Gordana se često sa nekadašnjim cimerima svađala zbog veze njenog sina i devojke koja je mlađa od Džehverovića.

Kada vam se zadrugar useli u stan - napisao je Sava kao opis za ovu fotografiju.

Takođe, Sava Džehverović okačio je i još jednu fotografiju na kojoj Adriana šminka svoju buduću svekrvu, pa se može zaključiti da se njih dve odlično slažu. Uz ovu fotografiju Gordanin sin je imao i kratak opis, a svoju majku tom prilikom nazvao je "Grdanom".

Foto: Printscreen Instagram

Grdana se sprema za emisiju - napisao je Džehverović.

Podsetimo, Sava Džehverović gostujući u emisiji "Magazin IN" kod Sanje Marinković juče je izjavio kako ga majka nije poslušala i kako je veoma često bila gruba prema Teodori. Savo je tom prilikom dodao i da je njegov otac često plakao zbog supruge i ćerke.

Autor: S. Kuvekalović

#Gordana Džehverović

#Sava Džehverović

#Teodora Džehverović

'