AKTUELNO

Kristini je bilo veoma teško nakon žučne svađe sa suprugom.

Danas u toku sastanka Sloba Radanović i Kristina Kockar imali su žestok verbalni okršaj. Ova svađa se iz Bele kuće vrlo brzo preselila u izolaciju, a obezbeđenje je reagovalo munjevitom brzinom i sprečilo da dođe do fizičkog sukoba.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Nakon ovog haosa, Kija je završila u suzama, a uz nju su se odmah našli Lepi Mića, Zorica Marković, Sanja Stanković, Ana Korać i Miljana Kulić, koji su na sve načine pokušavali da je uteše.

Svi smo mi nebitni, ti ćeš izabrati sa kim ćeš nastaviti da se družiš. Ti si mu pružila jednu, drugu šansu, zgazio te danas kao mrava. On to u životu nije smeo da izgovori. Zato ti kažem, sve je jasno kao dan, čuvaj živce, trebaće ti. Nemoj da plačeš sad jer je njoj drago što ti plačeš, nemoj da me nerviraš više. Dokle više, osam meseci ovo traje. Sredi se, lepa si, kao lutka si - bodrila je Zorica Kristinu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Daj Bože da me čeka nešto najlepše na svetu posle ovoga. I otac i muž, i sve u šest meseci - jecala je Kockareva.

Markovićeva je dala sve od sebe da smiri Kristinu, ali i da joj ukaže na razliku između nje i Lune Đogani, sa kojom je Radanović prevario svoju suprugu. Kockareva je od šoka i stresa čak i povraćala ispred sobe za izolaciju.

Život je kao EKG, usponi i padovi. Imala si lep život sa njim, sad krš i lom - rekla je Zorica.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Sramota me je zbog ljudi koji me znaju, sramota me je što mi se to desilo - bila je utučena Kija.

U razgovor su se zatim umešali i Lepi Mića, kao i Miljana, koja je, kao i uvek, imala interesantan komentar koji je nasmejao čak i Kiju.

On je sebe pokazao, on je izdao tebe, ne ti njega - rekao je Mića.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NIKAD ŽEŠĆI SUKOB SUPRUŽNIKA! Kija se GUŠILA U SUZAMA, PA JOJ SE SLOŠILO, Sloba priznao: ISTINA JE, LJUBILI SMO SE IZA ŠKODE! (VIDEO)

On za ljubavnicu skače kao da ga neko vrućom vodom popari - dodala je Miljana.

Kulićeva je zatim počela da peva pesmu koja u potpunosti opisuje ono što je želela da poruči Kiji. U pitanju je numera "Kraljica" koju izvodi Seka Aleksić.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

#Zorica Marković

'