AKTUELNO

Zbog zdravstvenih problema morala pod nož.

Najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadruga", traje već punih devet meseci. Učesnici ovog šou programa borave na luksuznom imanju nadomak Beograda potpuno izolovani od spoljnog sveta, te tako nemaju kontakt ni sa svojim najmilijima.

Foto: TvPink Printscreen

Pinkova zvezda Sara Reljić ostavila je veliki utisak na sve gledaoce ovog rijalitija, kako svojim primerenim i kulturnim ponašanjem, tako i vezom sa reperom Vladanom Vojnovićem Vojketom.

Najbrži portal u Srbiji, Pink.rs, došao je do informacije da je Sarina mama, Indira Reljić hitno hospitalizovana, pa smo je zbog toga pozvali kako bi od nje dobili informaciju iz prve ruke.

Foto: TvPink Printscreen

Malo teže pričam. Operisala sam vilicu. Imala sam problem sa sinusima. Sada sam dobro. Stavili su mi veštačke kosti, skidali su mi sinuse pošto su mi pali, pa su mi uništili kost. U ponedeljak skidam konce. Hvala Bogu da sam to uradila pre nego što Sara izađe, sreća pa ona ne zna, da se ne nervira - rekla je Indira.

Sara je takođe imala veoma zapažen nastup na poslednjoj, četvrtoj po redu "Zadrugoviziji" a tom prilikom, ona je pevala pesmu "Habibi" koju je posvetila upravo svojoj mami. Indira je bila oduševljena ovom interpretacijom svoje mezimice i nije skrivala sreću.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KIJA VIKALA NA SLOBU DA ĆE MU BOG VRATITI ZA SVE, on istog trenutka PAO I POVREDIO NOGU! (VIDEO)

Meni se jako dopao njen nastup, oduševila me je i rasplakala. Baš sam bila i ja emotivna, nas dve smo volele tu pesmu zajedno da slušamo. Stvarno mi se jako dopala kako je to izvela - rekla je Sarina mama.

R. L.

#Indira Reljić

#Rijaliti Zadruga

#Sara Reljić

'