AKTUELNO

Ovo je trenutak kada će svako pokazati svoje pravo lice!

Zadrugari su u poslednjih nekoliko nedelja imali velike izazove i zadatke pomoću kojih je većina njih pokazala svoje pravo lice.

Oni su i ovog jutra očekivali da će Veliki šef poslati zanimljivo pismo, ali niko nije ni slutio da će baš ovo biti njihov sledeći potez.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi zadrugari, vi ste već 4 meseci prognozirali ko bi mogao da pobedi, a ko da napusti Zadrugu. S obzirom na to da ste proveli dosta vremena i da znate ko je kakav, znate i šta se može očekivati. Imate specijalnu priliku, svako od vas će ustati i održati govor na tu temu: Zašto baš ja treba da pobedim. Budite ubedljivi i recite šta ste do sada pokazali i zašto gledaoci treba da glasaju baš za vas i zašto vi treba da pobedite - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Među prvima je ustao Radosav Žuti koji nije bio učesnik od samog početka, ali je priznao koje su to osobine koje poseduje, a koje su i te kako doprinele Zadruzi.

Pa ja tu zujim kao blesav, ali ne radim to zbog gledanosti, nego želim da sve bude pozitivno, ništa loše. Ništa nisam ukrao, ništa nisam zaje*ao. Nemam pojma, iskreno - rekao je Žuti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kakva je bila reakcija ostalih takmičara pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Radosav Žuti

#Rijaliti Zadruga

'