AKTUELNO

Kristina otvoreno priznala da njeno srce još uvek pripada Slobi.

U igri istine se uvek otkriju neke nove tajne i skrivene situacije koje nisu do tada isplivale u jednost, a tako je bilo i prethodne noći.

Veliki utisak ostavilo je pitanje koje je Zorica Marković postavila Kristini Kiji Kockar. Pevačica je tražila od Kije da prizna šta je izgovorila za vreme svog višemesečnog boravka u "Zadruzi" a što nije bilo istinito.

Šta si ovde slagala, reci tri laži koje si izgovorila, ja znam koje su, vezano za slučaj vašeg braka i svega što se ovde dešavalo - glasilo je Zoričino pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam ništa slagala, nego nas dvoje imamo sukob mišljenja oko toga šta mislimo da je ok. Ako gledamo ove poslednje tri nedelje ništa nisam slagala. Mi imamo najveći sukob oko njegovih roditelja. Ja tim ljudima nikad ružnu reč nisam rekla, nikad ih nisam uvredila. Desilo se možda dva puta da nisam otišla kod njegovih roditelja kada sam bila već tu. On je sve to govorio da bi se oprao za sve što je uradio ovde. Ne kažem da je u našem braku sve bilo savršeno, ali ništa nije bilo toliko loše da bi on meni to uradio - rekla je Kija.

Ipak, Markovićeva nije bila zadovoljna ovim odgovorom, pa je Kristini pojasnila na šta je mislila kada je rekla "laži".

Ja sam mislila na to da si rekla laž da se nikad nećeš pomiriti sa njim - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih volela da pređem preko toga, ali ja znam sebe, dva dana bi bilo ok, treći dan bi bio pakao. Ja njega volim, lako mi je da budem sa njim, ali tražim opravdanje da ne budem sa njim. Mene čeka bolji život bez njega. Istina je da ja ne želim da budem sa njim, moje srce želi da bude sa njim, a moja glava kaže da ne treba da budem sa njim. Svi papiri su spremni, ja ću se potruditi da odmah sledeći dan kad izađem odavde to bude gotovo - odgovorila je Kristina.

Pošto je Luna Đogani nekoliko puta u toku Kijinog izlaganja naglasila da je ne spominje, Kockareva se obrataila i devojci svog supruga.

Vi ćete moći legalno da se viđate. Naravno da ću da te pominjem jer si ti kriva za sve ovo. Velika prepreka u našem odnosu su njegovi roditelji, on je nekoliko puta rekao da mu je to najvažnije. Njima bi bilo draže da bude sa bilo kim, makar i sa muškarcem, samo ne sa mnom. Ovom čoveku od dva metra i 120 kilograma određuju drugi šta će da radi. Ja želim da potpišem taj razvod. Stalno nalazim razloge zašto ne bi trebalo da budem sa njim, jedini razlog za to da budem sa njim je to što osećam - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGARI POSKAKALI kada su im pustili Pinkove zvezdice, Kija se odmah RASPLAKALA! (VIDEO)

Zorica je imala i jedno podpitanje za Kristinu a ono je glasilo "Kako bi se ponašala da si ti Slobodan".

Oteraj u pi*ku meterinu i ženu i ljubavnicu i nađi neku treću. To bi bilo najbolje za sve. Ja bih volela da se sve ovo nije desilo, ali se desilo. Najbolje za svakoga od nas je da bude solo. Ako nas dvoje nastavimo, to bi ubilo mene a ako bi njih dvoje nastavili, to bi bilo zanimljivo za gledanje. Ja smatram da ću pobediti sebe onog trenutka kad popišem papir za razvod - rekla je Kockareva.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Zorica Marković

'