AKTUELNO

Očekuje ih dobra zabava.

Ana Korać i Kristina Kockar su celog dana bile nestrpljive šta će dobiti kao nagradu pošto su uspešno obavile svoj tajni zadatak. Naime, na njima je bilo da prefarbaju sve zidove na kojima je Nemanja Đerić Đekson ispisao svoje ime.

Došao je trenutak kada je Veliki šef ovim ukućankama saopštio kakva ih nagrada čeka, a one su odmah bacile osmeh na lice.

Foto: Printscreen Youtube

Dragi zadrugari, Ana i Kristina su bile na tajnom zadatku, koji su uspešno obavile. Na na njima je bilo da prefarbaju sve zidove u Zadruzi na kojima se Đekson potpisao i to su uspešno obavile ovaj zadatak i sad je vreme da dobiju nagradu. Ana i Kristina krenite odmah na kapiju - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Kada je Lepi Mića pročitao ovo saopštenje, Ana i Kristina su ushićene požurile da se što brže srede i napuste vrata Bele kuće.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da je i za njih ostala tajna šta su dobile kao nagradu, ostaje da verujemo da će uživati u onome što im je Veliki šef obezbedio, a kako su se one provele, možete uskoro pročitati na portalu Pink.rs.

Pročitajte još: LUNINA LJUBAV JE BOLESNA, MISLI DA JE MNOGO BITNA: Zadrugari i dalje ne mogu da veruju šta je Đoganijeva radila posle žurke! (VIDEO)

Kako je izgledao trenutak kada su ove dve ukućanke napustile rijaliti pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Ana Korać

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'