AKTUELNO

Popodnevni sastanak doneo novi izbor.

Zadrugari su danas glasali za najosećajnije osobe u Beloj kući. Veliki šef je kroz pismo koje je stiglo obavesti ukućane da su gledaoci proteklih meseci mogli da vide njihove različite faze ponašanja.

Foto: RTV Pink

Danas želimo da čujemo kakvo je vaše mišljenje i da čujemo ko je za vas najosećajnija osoba. Glasaćete jedan po jedan. Važno je da budete iskreni. Po glasanju za najosećajnijeg zadrugara morate navesti zbog čega ste došli do takvog zaključka - pisalo je u pismu.

Ukućani nisu mogli da glasaju za sebe, a glasanje je otvorio Milan Milošević koji je glasao za Jovanu Tomić Matoru. Andrijana Radonjić je zatim svoj glas dala Teodori Džehverović za koju smatra da je najosećajnija osoba, a za Teodoru je glasala i Luna Đogani.

Foto: RTV Pink

Koliko god da smo u lošim odnosima ona uvek priđe i pita. Vidim da je pogodi. Uvek je tu bez obzira na sve. Devojka je emotivna, sve je pogađa, nekada i previše - rekla je Luna.

Posle Lune glasao je Bora Santana za Anđela Rankovića za koga je rekao da je najosećajniji zbog porodice i devojke Teodore Džehverović.Nemanja Đerić Đekson se odlučio za Andrijanu Radonjić, a za pevačicu je glasao i Slobodan Radanović.

Foto: RTV Pink

Jovana Tomić Matora opredelila se za Anđela Rankovića, a za manekena je glasala i njegova devojka Teodora Džehverović, koji joj je uzvratio svoj glas rekavši da je najbolje poznaje.

Foto: RTV Pink

Izlaganje je nakon Anđela imao Bane Čolak, a ovaj zadrugar odlučio se za Jovanu Tomić Matoru. Zatim je Marko Miljković izabrao Miljanu Kulić za najosećajniju osobu, koja je posle Marka glasala upravo za njega. Miljanino izlaganje je najduže trajalo, s obzirom na to da se svađala sa svojim cimerima.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Maca Diskrecija je glasala potom za Miljanu Kulić za koju je rekla da ima jako čistu energiju i da ima čistu dušu. Zorica Marković glasala je za Lepog Miću za koga je rekla da se najoštrije svađala, ali da se kasnije pokazao kao dobar čovek prema njoj, a za Miću se odlučila i Marija Ana Smiljanić.

Foto: RTV Pink

Posle Marijinog izlaganja ustala je Miljana Kulić koja se ponovo posvađala sa cimerima zbog Marka Miljkovića. Trudnica je rekla kako mnogi misle da je ona zaljubljena u Marka i da nije bila iskrena u toku svog izbora.

Rekao si Milane da sam fejk. Po mom mišljenju sam iskrena! Ja sam budala! Ne može niko da kaže ovde da ja nisam iskrena, prvo Milan! Možda on misli da sam zaljubljena u Marka, možda sam nesvesno, a da to ne znam! Ovo što žele da mi dodele etiketu "zaljubljena", to mene ne zanima, tako da ove vaše teorije... To govori o njima! - govorila je Miljana.

Foto: RTV Pink

Kristina Kockar glasala je za Lepog Miću, a zadrugarka je rekla da je on uvek bio tu za nju kada joj je bilo najteže, da li kada su bile u pitanju njene bračne svađe sa Slobom Radanovićem ili joj je nešto bilo potrebno. Kija se takođe zahvalila Mići na svemu što je uradio za nju.

Foto: RTV Pink

Pevačica Sara Reljić u toku svog izlaganja rekla je kako je napolju jako osećajna osoba, a onda se odlučila za Jovanu Tomić Matoru. Nakon pevačice glasala je i Ana Korać koja je rekla da je Lepi Mića osoba koja je po njoj najosećajnija. Vojke Đans je odabrao Saru Reljić, a zatim se Gordana Džehverović odlučila za Miću. Upravo je Lepi Mića poslednji glasao, a on je izabrao Zoricu Marković i pohvalio Gordanu Džehverović.

Foto: RTV Pink

U toku sastanka došlo je i do manje svađe između Marije Ane Smiljanić i Gordane i Teodore Džehverović. Kako je izgledao ovaj sastanak možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: Luna i Teodora ČESTITALE BAJRAM svojim očevima, Maca dobila poklone, pa uputila PORUKU! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'