AKTUELNO

Našao se u nezgodnoj situaciji.

Miljana Kulić je tokom prethodne večeri priznala da podržava ljubav i brak Kristine Kockar i Slobodana Radanovića, kao i to da polaže sve nade da će se njih dvoje pomiriti nakon rijalitija.

Ali ukoliko njihov brak ne opstane Kulićeva je imala jedan predlog za pevača. Naime, ona je Slobi poručila da joj se obrati ukoliko sa Kijom nešto krene po zlu, da će mu ona pružiti ljubav i roditi dete.

Foto: Printscreen Youtube

Ja se uzdam u Kiju i Slobu, u slučaju da to ne ide zbog promene posla, Slobo javi mi se kad poželiš drugi put da se ženiš. Ne želim da stajem, prepreka je, brak je institucija, ja ne želim da budem druga. Ja želim da probaju još jednom u slučaju da ne ide, da ne uspe ni posao da ih spoji. Znaš onu pesmu " Javi mi se kad poželiš, drugi put da se ženiš", tako da Slobo... daj Bože da bude sve u redu. Imamo i dete, još jedno da imamo i to je to. Mića će im biti kum, a Kija kuma - poručila je Miljana Slobi.

Dok je Miljana ovo pričala, Sloba je pomno slušao i smeškao se, dok je Kija vrtela kosu, a naredne fotografije to i dokazuju. Da li im je bilo neprijatno zbog ovoga, ostaje da saznamo.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Poznato je da Miljana voli da zbija šale, a da li je i ovo jedna od onih kojim je želela da zabavi svoje cimere, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: O SKANDALOZNOM SUKOBU LUNE I SLOBE BRUJI BALKAN: Nakon što je pogledala snimak ŽESTOKOG OKRŠAJA, oglasila se Anabela (VIDEO)

Ukućani su se nasmejali Miljaninom izlaganju, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'