AKTUELNO

Luna u šoku zbog toga što pevač branio Kockarevu.

Ono što je defintivno obeležilo poslednju žurku u Beloj kući jeste svađa Lune Đogani i Slobodana Radanovića gde je došlo čak i do fizičkog okršaja. Kako je Kristina Kockar pritekla svom još uvek zakonitom suprugu i pružila mu pomoć, blogerka ju je "obasipala" uvredama.

Foto: RTV Pink

Pitanje jednog od gledalaca se upravo odnosilo na ovu temu, a bilo je upućeno Slobi da prokomentariše to što je Luna nazivala pogrdnim imenima Kiju.

Mislim da je to skroz bezveze. To nije smela sebi da dozvoli. Mislim da je to sve bilo preterano. Ne stajem ni na čiju stranu. Moj stav je da je to previše. Uvek sam osuđivao takve stvari, prvenstveno ako su te osobe meni bitne - rekao je Sloba, a onda je Luna dobacila:
Nisi zamerio kad je ona meni rekla drolja? - Upitala je ona.
Da, jesam, zamerio sam i Kristini kada joj je to rekla. Kristina ima pravo da kaže šta god hoće i meni i njoj, jer smo mi nažao učinili njoj, a ne ona nama. Ne mislim da je to u redu - rekao je pevač.

Foto: Printscreen Youtube

Jedno je kad nekog vređaš i kažeš mu da je manipulator, što sam ja njoj ovde rekla za stolom. A drugo je kad ona komentariše moju kosu, odeću, grudi, to je jako ružno. Ona zna da ja imam problem sa kosom i da imam nadogradnju, drugo da se ona ruga kakvu ja odeću nosim i treće komentariše moje grudi. Ja ne znam šta njima fali, one su meni savršene. Ako imaš nešto da kažeš, slobodno reci da sam ljubavnica, ku*va, dro*a, imaš pravo, ali da komentarišeš mene i moj izgled to je jako ružno. Kada god nešto ja kažem, to se osuđuje jer sam ja ljubavnica, a što ona kaže, to se opravdava jer je ona prevarena žena - rekla je nervozno Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Ja nisam to govorila po ćoškovima, ja sam to rekla Drvetu. Kada govorim "sintetika i loše nadograđena kosa", to je metaforički rečeno za osobu koja je jeftina, ne za osobu u materijalom smislu, već drugačijem. Što se tiče "malih si*sa". To je Miljana rekla da Sloba ima veće si*e nego Luna. To je bilo više upućeno Slobodanu, jer on ima višak kila, a ti imaš male grudi, pa je to upoređeno sa tim... Ja imam pravo da kažem da si dro*etina jer si seksualno opštila sa mojim mužem, ja sa tvojim ne opštim. Moraš da naučiš da kad ja stanem pored njega, jer sam mu žena... Ja ne znam šta je problem što sam ja pored svog muža, moraš da se strpiš nedelju dana da se mi razvedemo - prokomentarisala je Kija.

Sloba je osudio Lunino ponašanje, a Kockareva je do detalja objasnila u kom kontekstu je pričala o svojoj suparnici. Jedna drugoj su uputile ljute poglede i razmenile po nekoliko zajedljivih rečenica.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ODRŽANE POSLEDNJE NOMINACIJE: Zadrugari birali između Kije i Slobe, evo koga su poslali u izolaciju! (VIDEO)

Razgovor ovog ljubavnog trougla možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'