AKTUELNO

Milan nije želeo da komentariše, ali Jelena je znala šta je takmičarki nedostajalo za svih pet stolica.

Isidora Lazarević dolazi iz Valjeva i ima 14 godina. Ona se žiriju ''Pinkovih zvezdica'' predstavila pesmom ''Woman in love''.

Nakon što je opevala pesmu, takmičarka je dobila četiri glasa. Za nju nije glasala samo Leontina Vukomanović.

Foto: YouTube screenshot

- Imaš izuzetno lepu boju glasa koja mi se dopada. Interesantno je što imate potrenu da ispevate sve note, što je nepotrebno. U strofi ni jednu reč nisi izgovorila, svaku si otpevala - rekla je Goca.

- Kao da imaš ispisane note i pevaš po tome - prekinula je Leontina Gocu.

- Sviraš klavir? Zato i pevaš po notama. Tebi je lako objasniti zato što si velika i sviraš. Intonacija je bila okej, ali sve je nekako kockasto naslagano jedno na drugo - objasnila je Goca.

Foto: YouTube screenshot

- Ti kad sviraš klavir imaš dinamiku. U pevanju je nisi imala. Sve je bilo ravno, kao kad ja idem kod zubara - nastavila je Leontina.

- Ti si žena zmaj, ali još uvek ne dozvoljavaš da vidimo mi sve što ti možeš. Nisi nas kupila. Bilo je okej, meni se svidelo. Daću ti jedan savet na sceni. Moje noge su uvek skupljene i ja sam tako pevao. Zauzmi neki stav. Pevaj na dve noge i uveri nas u to - savetovao je Sergej i dodao da ona to može.

Foto: YouTube screenshot

- Milan neće ništa da komentariše. Dosta su detaljno sve objasnili da bismo sada nastavili dalje - rekao je Milan.

- Jedini problem je, sunce moje, što se ti još nisi zaljubilja, da ti kaže seka Jelena. Ja sam ovo pevala sa osamnaest godina u ''3K duru'' i bila sam zaljubljena, znam šta ti pričam. Stidljivo si pevala, a sve ostalo je bilo okej. Samo u strofama nisi bila ubedljiva - rekla je Jelena.

Autor: B. Radonić

#Isidora Lazarević

#Pinkove zvezdice

'