AKTUELNO

Rajan Rejnols dobio je danas zvezdu na Stazi slavnih u Holivodu, a na svečanu ceremoniju došao je sa suprugom Blejk Lajvli i obe ćerke.

U toku svečanosti koja je organizovana povodom dodele zvezde na stazi Slavnih, Rajanu je pažnja bila skoro potpuno ukradena jer su gotovo svi gledali u njegove dve ćerkice.

Njegova mlađa ćerka ima svega dva meseca, a po prvi put je u javnosti, pa je sama izazvala posebnu pažnju.

Blejk i Rajan trude se da svoj privatan život sakriju od javnosti, međutim, procenili su da je ovo idealna prilika da se pojave zajedno sa svojim naslednicama.

- Želim da se zahvalim svojoj supruzi, koja mi je sve. Ti si najbolja stvar koja mi se desila. Uz tebe je sve bolje. Dala si mi dvoje najneverovatnije dece - rekao je Rajan u svom govoru u toku ceremonije.

Glumčeva karijera traje već 25 godina. Prvi put se pojavio u seriji ''Fifteen'' 1991. godine. Veliku slavu nedavno je dostigao filmm ''Deadpool'' koji je bio izuzetno uspešan na blagajnama.

Blejk i Rajan venčali su se 2012. godine u južnoj Karolini, a dok je zvezda serije "Tračara" pre glumca bila u vezi sa Leonardom Dikaprijem, Rejnolds je dve godine bio u braku sa Skartlet Johanson od koje se razveo 2010. godine.

Autor: B. Radonić

#Blejk Lajvli | Blake Lively

#Rajan Rejnols

'