AKTUELNO

Đoganijevu je izabrao za omiljenu osobu!

Prethodne večeri je najgledaniji rijaliti u regionu napustila Tanja Jovićević, jedina ukućanka koja se nikada za devet meseci boravka u Beloj kući nije posvađala sa svojim cimerima. Ona je kao vođu postavila Lepog Miću za koga smatra da će najbolje voditi brigu kroz narednih nedelju dana.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da se na Televiziji Pink od 22h emituje muzičko takmičenje "Zadrugovizija 4", ovonedeljni vođa je imao manje vremena nego inače da razmisli ko će biti potrčci.

Kada je Katarina Nikolić kročila u Belu kuću, to je bio znak da Mića mora da prelomi i izabere potrčke. Kao potrčka broj jedan je izabrao Kristinu Kockar, a kao potrčka broj dva je izabrao Slobodana Radanovića.

Prvi potrčko je Kija. Ja želim da se Luna malo odmori i bude sa nama, a Slobodan i njegova supruga da se zadnjih sedam dana lepo porazgovaraju. Oni su za mene i dalje u braku, ceo rijaliti sam bio za instituciju braka. A upravo ćeš ti Luna biti moja omiljena - saopštio je Mića svoju odluku.

Foto: Printscreen Youtube

Kad je mene izabrao, pretpostavljala sam da će biti sa mnom Slobodan. Neće mi biti problem, jedino mi smeta ta slama. Neće mi biti problem da tamo pričam sa njim i komuniciram. Mi kad smo i na krv i nož mi možemo da pričamo. On je čovek koga ja znam više od pet godina - prokomentarisala je Kija.
Imao sam negde ovo u malom mozgu. Kao šlag na tortu. I meni ta slama smeta. Ništa, biću dobar potčko... - rekao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Luna Đogani je bila iznenađena Mićinom odlukom što ju je izabrao kao omiljenu osobu, ali je imala poseban komentar što se tiče izbora potrčaka.

Drago mi je što će se ovaj rijaliti završiti kako treba. Soba se folira da mu nije drago što je ovako ispalo... Ovo će biti zanimljivo. Nikad me moj osećaj nije izneverio. Nikad nisam pogrešila. Pomoći ćeš mi Mićo da napokon ja odavde izađem kako treba da izađem sama.... Ovde će da izglade svoje uvrede, a napolju će se pomiriti, ja im to želim. Sloba ima problem u glavi, jedan dan priča jedno, drugi drugo. Ja mislim da on treba da ide na lečenje - rekla je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Ja bih želela da Veliki šef napravi presedan i da nam Mića ustupi hotel - zatražila je Kija, sa čim je Mića bio saglalsan.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ZADRUGOVIZIJA 4 SE NE PROPUŠTA: Večeras vas na TV Pink očekuje nezapamćeni SPEKTAKL, oni su spremni da vas ostave bez daha! (FOTO)

Tokom izbora potrčka je došlo do svađe između Lune i Slobe. Pevač bio zbunjen zbog čega je blogerka ljuta na njega, a ona nije želela da mu otkrije šta je pravi razlog toga. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - Izbor potrčka

#Zadruga - RTV Pink

'