AKTUELNO

Novinar misli da Radanović ne može da bude oštar prema svojoj supruzi.

Kao i svake nedelje uveče, Ognjen Amidžić je i prethodne noći obavio iscrpan razovor sa Milanom Miloševićem o svim dešavanjima u proteklih sedam dana u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruga".

Foto: TvPink Printscreen

Novinar se ovoga puta prvo osvrnuo na Lunu Đogani, koja je odnedavno postala najomraženija osoba u Beloj kući i koju svi okrivljuju za ponašanje ali i za prevaru koju je učinio Slobodan Radanović.

Ja nisam napolju ovakav, živim svoj život, čim prekinem telefonski poziv sa nekim poznatim, više se ne bavim time. Ovde da se ne bavim drugima, ubio bih se od dosade, šta da radim, da kopam... Ovde su već svi otišli svojim kućama u glavi, nema više ni konstruktivnih rasprava. Luna je danas totalno izgubila kontrolu, bilo mi ju je žao. Ona kaže "Ja sam svima za sve kriva", ja sam joj rekao da radi ono što želi. Ja sam prvi bio za njihovu ljubav i štitio Lunu, ali svi su se okrenuli protiv nje. Njena izdržljivost je mnogo pala, nemoćna je, ne može da se nosi sa ovom situacijom - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Milošević je prokomentarisao i Kristinu Kiju Kockar, Slobinu zakonitu suprugu, koja je javno objavila da je njihov razvod neizbežan, kao i da će ga obaviti odmah po napuštanju rijalitija.

Kristina je odlučna, peva po ceo dan. Sada je ovo ona Kristina koja je došla ovde, vidim u njenim očima da je spremna da se raziđe sa njim. Poslednjih dana se vodi rat između njih dvoje (Kije i Slobe), a kad se sve svede, uvek je Luna kriva. Svaki Lunin se prati i osuđuje, jer je ona od samog starta učestvovala u toj prevari. Realno, ko to podržava je stvarno iznad vremena. Kakvi god da su oni, Kija je njegova žena. Sloba se pogubio, vidi se toplina u njegovim očima dok gleda Kiju. Ne može da bude tako oštar prema njoj. Kija je najmoćnija od svih, dobila je snagu. Čak joj je i Andrija poručio da nije verovao da je ona toliko jaka. Kaže da je uopšte više ne interesuje Sloba, kaže zna ona zašto - obrazložio je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je objasnio i šta se dešava na relaciji Sara Reljić - Teodora Džehverović koje su odnedavno u veoma lošim odnosima i žestokoj svađi. Nakon ovoga, novinar je objasnio i kako je došlo do pomirenja između Andrijane Radonjić i Sanje Stanković.

Između Sare i Teodore postoji netrpeljivost. Goca kaže da ta netrpeljivost postoji jer je Vojke prvo spot snimio sa Teodorom. Sara je danas rekla Teodori da je ona najveće zlo od svih ljudi i pominju neke cifre. Tako da, posle ovog rijalitija pratite medije, biće svega i svačega. Svašta će se otkriti tek kad napuste Zadrugu - istakao je Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Andrijana je prišla Sanji i meni i obratila nam se. Čini mi se da je došlo do primirja od kad je prošla ona afera sa pismom. Andrijana ne želi svađu, a Matora je ta koja diže tenziju ukoliko Sanja uđe u neku svađu - rekao je Milan.

Novinar je za kraj prokomentarisao i Slobu, ovonedeljnog vođu, koji je na iznenađenje mnogih, za omiljenu osobu postavio Lepog Miću.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Anđelov drug NIJE SIGURAN da će Anđelova i Teodorina veza uspeti napolju: TO OSTAJE NA NJIMA! (VIDEO)

Kiju boli to što je ona radila dok je Sloba izlazio i gledao druge devojke. Ona misli da je on Lunu imao u mislima mnogo pre rijalitija, pa je mogao tako lako da zaboravi brak kada su ušli ovde. Sloba je kontradiktoran, ona kaže da mu je žao što priču sa Kijom nije završio pre rijalitija. Luni je predstavio to kao brak na papiru i zbog toga je ona ušla opušteno u tu priču. Sloba se toliko pogubio da njemu ni razgovor sa psihologom ne može da pomogne. Sloba je Miću postavio za omiljenog da se osigura bar na sedam dana da ga Mića neće kinjiti, ali Miću je nemoguće podmititi. Drugi razlog je što je bio siguran da Mića neće doći u hotel da spava sa njim. Lunu nije smeo da postavi od Kije, Kiju nije smeo da postavi od Lune - završio je Milošević.

Kompletan razgovor Ognjena i Milana pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'