AKTUELNO

Razjasnio ono o čemu se polemiše mesecima.

S obzirom na to da se od samog početka rijalitija "Zadruga" nagađalo da majka aktuelnog učesnika, Anđela Rankovića ne podržava njegovu vezu sa Teodorom Džehverović, večeras je bila idealna prilika da se to razjasni.

Foto: TvPink Printscreen

Gosti kod Dušice Jakovljević večeras su Anđelov drug Aleksandar i Vlada, prijatelj Tanje Jovićević, kao podrška ovonedeljnih nominovanih. Aleksandar je otkrio šta Rankovićeva majka misli o njegovoj ljubavi.

Foto: Printscreen Youtube

Potegnuta je priča od starta kako je njemu majka zabranila da on bude sa Teodorom. Koliko sam ja pratio, ja ne znam kada je njegova mama rekla "Nemoj da budeš sa Teodorom", prosto, on se nije družio sa drugim ljudima. Ona je rekla samo druži se sa drugim ljudima, ja protiv veze nema ništa, samo se nemojte svađati. Njega su napali da on sluša mamu, on je nije poslušao koliko ja vidim - otkrio je Anđelov drug.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Luna SE PROBUDILA U ZNOJU, pa Slobi pričala da ga je sanjala, a onda zaključila: SVE SMO POGREŠNO URADILI! (VIDEO)

Podsetimo, u Beloj kući se trenutno nalazi i Goca Džehverović, Teodorina majka, koja takođe na početku nije pružila podršku ovoj vezi, ali se u međuvremenu situacija smirila i sada je sve u najboljem redu.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

'