AKTUELNO

Za Miljkovića veliki problem predstavlja to što je ona udata žena.

Marko Miljković od samog početka rijalitija nije imao avanturu ni sa jednom od svojih cimerki sa kojima živi u Beloj kući, a pritom je slobodan momak, zbog čega je često bio na meti provokacija svojih cimera ne bi li priznao koja mu se od ukućanki sviđa. No, svaki put je to bilo neuspešno.

Nakon devet meseci boravka u ovom velelenom zdanju, Miljković nije uspeo da se zaljubi, a bivši zadrugar Marko Kocić, poznatiji kao Marko DNK, bio je znatiželjan šta je bilo presudno da sebi ne pruži malo oduška i zaljubi se.

Foto: Printscreen Youtube

To se svi pitaju. Jednostavno nisam ušao ni sa jednom devojkom u priču. Svaka ima svoj razlog zašto mi se ne dopada, zašto se ja njoj ne dopadam... Jako sam probirljiv, nekad tražim mnogo od devojke, ne tražim neko savršenstvo. Volim da je devojka lepa, da pričamo neke teme, da se lepo slažemo - rekao je Marko.

Milan Milošević se uključio u ovu konverzaciju i dodao da jsu Markov tip Teodora Džehverović i Luna Đogani, a onda je Miljković presudio koja ukućanka je baš po njegovom ukusu.

Teodora delimično da, Luna ne, više Kija, ali je ona udata žena - rekao je Marko i dodao da je to velika prepreka.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da je Marko izabrao Kristinu Kockar kao ukućanku koja mu najviše odgovara, voditeljka Rada Radenović ju je upitala da prokomentariše šta misli povodom onoga što je on rekao.

Marko je lep dečko, ali nije moj tip muškarca, nije neko sa kim bih ja mogla da budem. Nisam nikada razmišljala o njemu u tom smislu. Lepo je čuti to da neko misli da ste skoro pa savršeni - rekla je Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Luna smatra da Kija zaslužuje da izađe kao POBEDNIK iz rijalitija, svi ZANEMELI zbog njenog komentara! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'