AKTUELNO

Ne planira da osnuje porodicu sa Kristinom.

Slobodan Radanović je u rijalitiju "Zadruga" prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa Lunom Đogani, a kada su njih dvoje prekinuli svoju ljubavnu romansu, Radanović se okrenuo Kiji i sa njom pričao o planovima za budućnos, a između ostalog i o osnivanju porodice sa njom.

No, odnos između ovo dvoje zadrugara se menja iz dana u dan, pa je sve ono o čemu su pričali palo u vodu, jer su Kija i Sloba definitivno rešili da se razvedu nakon rijalitija.

Foto: Printscreen Youtube

Da li ćeš nakon završetka rijalitija, ukoliko Kija Kockar bude želela da ti rađa decu, biti sa njom, jer ste vi muž i žena zakonski - upitao je Saša.
Ne, ne želim, jeste da smo mi i dalje zakonski muž i žena, ali kada izađem napolje biće drugačije, to će se promeniti. Nećemo biti muž i žena - bio je jasan Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Radanović nije želeo preterano da komentariše i ovim se izjasnio da će se nakon rijalitija razvesti i sa Kristinom ne planira porodicu. Dok je on ovo pričao, Kija je sve vreme gledala u jednu tačku, bez pogovora.

Pročitajte još: BRUTALNA SVAĐA IZMEĐU SARE I TEODORE: Jedna drugoj sasule sve u lice, A ONDA JE ONA POČELA DA BACA SVE PO BELOJ KUĆI! (VIDEO)

Kakva je atmosfera vladala u ovom trenutku između Kije i Slobe, možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'