AKTUELNO

Dok Kristina tvrdi da je želela da pomogne svom suprugu u braku, on kaže da je ona izigravala njegovu mamu.

Kristina Kockar i Slobodan Radanović su tokom prethodne večeri upustili u priču o razvodu i zbog toga ušli u konflikt. Njihova rasprava se otrgla kontroli i sve je kulminiralo žestokom raspravom dvoje još uvek zakonitih supružnika.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, Kija je zbog pevačevog ponašanja prema njoj odlučila da otvori sve karte i prizna pred zadrugarima, ali i pred milionskim auditorijumom o čemu su ona i Sloba pričali kada su bili sami.

Kada sam rekla da volim Slobu, ja nisam očekivala povratnu informaciju, a dobila sam je. Ja sam to rekla da bi mi bilo lakše. On je meni noć pre nego što sam sazanala da mi je umro otac, kada je bilo filmsko veče da on nije odgledao pola filma i da me je sve vreme gledao, posle je išao i tražio me pogledom. Da je on iskulirao celu stvar, ne bi bilo ništa od ovoga - pričala je Kija, dok se Sloba bunio.

Foto: Printscreen Youtube

Kockarevu je jako zabolelo Slobino negiranje onoga što je ona rekla, pa je otkrila nešto što je šokiralo Lunu Đogani, a to je da joj se pevač poverio da planira da ostavi blogerku. Radanović nije želeo ni ovo da prizna, pa je nastala velika hajka.

Meni se nisu vratile emocije, one su tu bile uvek, prekrivrene sa gnušanjem, jer si mi priredio ono što nisam zaslužila. Sve to stoji i dalje tu. Ti si pokvaren, ja imam mozak da budem namazana, ali nisam pokvarena. Ja se izvinjavam dok si ti razmenjivao poruke sa rugim devojkama, a ja išla da rintam. Stvarno se izvinjavam što sam više zarađivala od tebe. što se nisi osećao kao pravi muškarac pored mene, zbog toga si uradio sve to iza leđa. Ti si bio fasciniran što je tebe devojka od 18 godina pozvala da plešete. Ti si imao veliki kompleks od mene. Ja sam tebi dala svu slobodu da budeš muškarac - vikala je Kija.
Moj telefon je uvek stojao na stolu, znala si šifru, ti si ta koja je sakrivala telefon pod jastuk, džepu, torbi, otimala mi iz ruke. Ti meni nisi htela da pomogneš u životu, ti si htela da mi budeš mama, da me kreiraš da budem kakav ti želiš da budem - uzvratio joj je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Sloba je sav razjaren vikao na Kristinu i uporno ponavljao da ona iznosi neistine, ali ona nije odustajala i na sve načine je pokušavala da dokaže istinu. No, to je pevača dovelo do ludila pa je u nekoliko navrata poručio Kiji "Marš, marš", a onda napustio Belu kuću, dok je ona nastavila svoje izlaganje.

Pročitajte još: ON JE NEZREO I NEIŽIVLJEN! Kija sasula Slobi sve u lice: Neću se pomiriti sa njim, ja hoću da budem srećna, a on je dečko koji meni to ne može da pruži! (VIDEO)

Žustru raspravu ovo dvoje supružnika, detaljnije možete pogledato u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'