AKTUELNO

Nije im bilo lako.

Zanimljiva priča koju su zadugari morali da ispričaju jedni drugima u okviru igle "Gluvih telefona" menjala se svaki put kada je naredni takmičar ispriča.

Takmičari su bili svesni da je priča bila nelogična, ali su je prenosili jedni na druge. Ovo je sigurno nasmejalo gledaoce "Zadruge", a najviše Filipa Đukića, koji je to među prvima primetio.

Foto: RTV Pink

Sastanu se dvojica siromaha, dva glavna prijatelja koja se nisu dugo videli. Pošto su se najpre pitali za zdravlje, upitaše jedan drugog: Kako ti sada životariš? Dobro, odgovara drugi. Što imam para sve mi je u žitu, što imam žita sve mi je u brašnu, što imam u brašnu sve mi je u hlebu i što imam u hlebu sve mi je u trbuhu - glasila je originalna priča koju je Drvo mudrosti ispričalo Slobodanu Radanoviću.

On je igru započeo sa Macom Diskrecijom koja i nije baš najbolje uspela da zapamti šta joj je rekao, a onda je priča krenula svojim tokom, gde je poslednji zadrugar bila Zorica Marković, kojoj je Miljana Kulić ispričala onako kako je zapamtila i kako su joj preneli.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sretnu se dva prijatelja i pitaju jedan drugog kako životare... Prvi kaže: Koliko imam brašna, toliko imam žita, koliko imam žita toliko imam i novca. Koliko imam brašna... čekaj (smeh). Koliko imam brašna toliko imam u stomaku... Jeste, tako je - ispričala je Miljana Zorici.

Kada su svi takmičari završili igru, Drvo mudrosti ih je pozvalo u Rajski vrt, a onda je zamolilo Zoricu da ispriča šta joj je preneto, jer je ona bila poslednja koja je to čula.

Foto: TV Pink Printscreen

Sretnu se dva prijatelja i pitaju jedan drugog kako životare. Jedan kaže: Ako imam novca, imam žita. Ako imam žito, imam brašno. Ako imam brašno, imam u stomaku - rekla je Zorica, a onda im je Drvce pročitalo šta je ono što je prvo preneo Slobi.

Cimeri su posle ovoga počeli da se prepiru oko toga ko je kriv zbog ovog zadatka koji nije uspešno obavljen, a ko je najviše doprineo ovome pogledajte detaljno u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

#Zorica Marković

'