AKTUELNO

Razočarana u cimera!

S obzirom na to da se nedavno posvađala sa Slobodanom Radanovićem, Zorica Marković je želela da čuje od Jovane Tomić Matore šta nakon svega misli o ovom zadrugaru. Podsetimo, u četvrtak veče pušteni su snimci na kojima Sloba ljubi Kiju i kako sa Kristinom priča o bebi.

Foto: RTV Pink

Vreme nakon puštanja video-priloga Matora je provela sa Sanjom Stanković i Lepim Mićom u pabu gde su razgovarali sa Kristinom Kockar. Matora je rekla noćas kako je tada u pabu prvi put dugo razgovarala sa Kijom i da joj je govorila kako ne razume Slobino ponašanje.

Sigurna sam da je Luna iskrena, da ga voli. Sigurna sam i da on ima emocije prema Luni i prema Kiji, ali mi nije jasno Luna vadiš se na poljubac, a to je najmanja stvar. Treba da mu se objasni kako može da pomisli na drugu šansu, ako kaže da mu brak nije valjao - pričala je Jovana, a zatim se obratila Slobi:

Foto: RTV Pink

Tebi to ne treba, ni da se boriš sa Kristinom ni sa Lunom. Moje mišljenje je da sve što je Sloba rekao mi se ne slaže i mislim iskreno da laže! Ono što sam ja videla za mene Sloba laže! Mislim da je pi*kica, da ne može da se suoči sam sa sobom! Ja nikako ne bih radila ovo što on radi, meni je ovo totalno promenilo mišljenje o njemu - rekla je Matora.

Foto: RTV Pink

Sloba je sve vreme ćutao i pažljivo slušao Matoru, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta pogledajte kako je izgledala ova situacija u toku igre istine koju su zadrugari igrali noćas.

Autor: S. K.

#Jovana Tomić Matora

#Sloba Radanović

'