AKTUELNO

Ne želi više nikada da ga vidi!

Noćas su zadrugarima pušteni video-snimci situacija iz "Zadruge" tokom proteklih sedam dana. Ukućani su imali priliku da pogledaju video na kom Slobodan Radanović ljubi svoju suprugu Kristinu Kockar, ali i klip na kom Sloba i Kija pričaju o bebi.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Luna je tokom emisije kratko komentarisala ove situacije, a kada su stanari pogledati sve snimke, Đoganijeva je otišla na farmu. Tamo je počela da plače, a za njom je došao Slobodan Radanović nakon čega je nastala opšta histerija.

Nemoj da mi prilaziš više nikada u životu! Ispadam smešna! Treba da te bude sramota u oči da me pogledaš! Kao čoveka treba da te bude blam kako si ti mene iskoristio i bacio i sve najgore, ali nisi ti kriv, ja sam to dozvolila! Ja tražim opravdanje za tebe! Ja sam ti bila samo da ga staviš i da ga izvadiš! - vikala je Luna.

Foto: RTV Pink

Sloba je pokušao da smiri Lunu rečima kako je sve pogrešno razumela, međutim to mu nije pošlo za rukom jer je blogerka nastavila sa vikom.

Nemoj da me lažeš! Videla sam svojim očima kako si pričao sa njom! Videla sam iza auta šta si pričao! Kako bih te sada pukla preko face, mrzim te! Imam potrebu da te udarim! Nemoj da me lažeš i budi barem sada iskren! Priznaj mi, priznaj mi da sam ja tebi bila strast, hteo si da me j*beš i to je to! - izjavila je Đoganijeva.

Foto: RTV Pink

Začepi! Znaš i sama da nije tako! Prekini! Praviš scene! Veruj mi! Pogledaj me u oči! Zgromiću te! Prekini to da govoriš! Ako kažem da se nisam ljubio, onda se nisam ljubio - pričao je Sloba.

Foto: RTV Pink

Bitno je šta si ti pričao. Ti si hteo da se pomiriš! To je dovoljno! Mene si napravio budalom! Ja znam da je sve to istina i ubeđujem sebe da nije tako! Lažeš! Ne želim da te čujem i vidim više nikada u životu! Treba da ti bude sramota! Ti kao iza kola... Ljubio si se! Čuje se da si se ljubio! Nemoj ti meni da govoriš da sam jadna! Neću da budem sa tvojom mamom, nego sa tobom! Neću da budem zbog mame tvoje sa tobom, jer me ona voli! Ja neću da budem sa njom, nego sa tobom! Prvo priznaj sebi ovo, da sam ti bila strast, da si hteo smo da me j*beš! - nastavila je Luna.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pevač je zatim izašao u dvorište, a tamo se posvađao sa Lepim Mićom koji je kroz nekoliko minuta celu situaciju komentarisao sa Slobinom suprugom Kristinom Kockar u pabu. Kasnije, Sloba se vratio na farmu gde je nastavio da se svađa sa Lunom.

Marš klošarko jedna! Ti znaš da sve što sam uradio za tebe je bilo iskreno! Klošarko! - vikao je Sloba na Lunu.

Foto: RTV Pink

Nemoj da me nazivaš klošarkom! Stidi se svojih reči! Pozdrav za Draginju! Izađi! Klošarko... Ajde izađi! Ja sam htela opet! - kroz suze je Slobi pričala blogerka.

Ispod pogledajte kako je Luna reagovala kada su pušteni snimci na kojima Sloba ljubi Kiji i sa njom priča o bebi, kako je izgledala ova žestoka svađa između Radanovića i Lune na farmi, kao i šta se dešavalo posle nje.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'