AKTUELNO

Najbolja muzika i najtalentovanija deca regiona očekuju vas ove večeri uživo na TV Pink.

Posle sedam meseci velike borbe i 60 takmičara koji su prošli audicije i dobili priliku da se pojave na velikoj sceni, četvrta sezona najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" ulazi u samu završnicu. Ovog petka uživo na TV Pink očekuje vas prva polufinalna emisije "Pinkovih zvezdica".

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Šesnaestoro veličanstvene dece je, zahvaljujući svojim glasovnim sposobnostima i spektakularnim nastupima, odlukom žirija došlo do prve polufinalne emisije, a sada je došlo je vreme da odluku o tome ko zaslužuje da dođe do samog kraja preuzmete vi.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Za razliku od prethodnih emisija, ovog petka prva polufinalna emisija će se emitovati uživo, a gledaoci će, prvi put ove sezone, putem SMS glasanja odlučiti ko prolazi dalje, dok će žiri moći da se opusti i uživa u nastupima maestralnih Zvezdica.

U odlučujućoj emisiji prošle nedelje u kojoj ste videli 20 sjajnih nastupa, žiri je odabrao 16 najboljih koji su prošli u polufinale i koji će dati najbolje od sebe kako bi prošli u drugu polufinalnu emisiju.

Šesnaest veličanstvenih zvezdica će ovog petka nastupati po sledećem redosledu: Ljiljana Plavšić, Selma Beriša, Tomislav Božović, Emilija Mitrović, Emma Uvalić, Leonora Gaši, Sara Simić, Petar Bulatović, Dražen Baković, Mia Mustafa, Teodora-Tara Stojanović, Luka Utvić, Mario Krastev, Teodora Marković, Ivana Dimkovski i Ljuba Stanković.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim što će dati sve od sebe da svojim glasovima očaraju publiku, polufinalisti će na sceni imati i podršku plesnih grupa, koje će upotpuniti njihove nastupe.

Sada je odluka na vama, zato glasajte za omiljenu Zvezdicu i dovedite je do superfinala četvrte sezone najpopularnijeg šou programa na ovim prostorima. Do tada, putem OVOG LINKA želimo da znamo ko je vaš favorit u takmičenju, te stoga nemojte štedeti svoje glasove i pokažite nam šta vi mislite ko će biti četvrta Pinkova zvezdica!

Očekuju vas fenomenalni nastupi, a šta su takmičari pripremili, saznaćete u prvoj polufinalnoj emisiji vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" večeras posle 21h uživo samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Dražen Baković

#Emilija Mitrović

#Emma Uvalić

#Goca Tržan

#Ivana Dimkovski

#Jelena Tomašević

#Leonora Gaši

#Leontina Vukomanović

#Ljiljana Plavšić

#Ljuba Stanković

#Luka Utvić

#Mario Krastev

#Mia Mustafa

#Milan Stanković

#Petar Bulatović

#Pinkove zvezdice

#Sara Simić

#Selma Beriša

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#Teodora Marković

#Teodora Tara Stojanović

#Tomislav Božović

#emisija

'