AKTUELNO

Drvo ovo nije očekivalo.

Kristina Kockar doživela je pravo slavlje kada joj je Veliki šef za rođendan priredio nezaboravnu žurku uz mnogo rođendanskih čestitki o kojima se danima pričalo. Međutim, ona je želela da se na jedan specifičan način oduži svojoj prijateljici Ani Korać, pa je Drvetu mudrosti tražila pomoć oko iznenađenja koje je želela da joj priredi.

Ako možeš da mi nabaviš neku plišanu igračku, a ako ne, onda da mi pustiš pesmu za rođendan. Mogu da joj poklonim sutra igračku, čim joj stigne torta i naravno može čestitka i to, u potpisu Kija. I ona je dolazila kod tebe za moj rođendan, pa hoću i ja njoj. Molim te, daću ti nešto kad izađem iz Zadruge - zamolila je Kristina Drvo mudrosti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kija, da li prihvataš izazov? Ukoliko želiš sutra da dobiješ plišanu igračku, moraš uraditi izazov koji si prihvatila: Kada napustiš rajski vrt, moraš otići pravo do Slobe i poljubiti ga u obraz.

Joj, majko moja! A što? Ako baš mora, hoće li bar biti velika igračka? Mada, mislim da će Ana razumeti ako ne dobije igračku, jer ja zaista ne mogu da uradim to - pitala je Kija koja nije bila zadovoljna izazovom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drvo ju je nekoliko puta upitalo da li je sigurna da ne želi da to prihvati, a kako je Kija bila tužna jer zaista nije želela da bude u blizini svog supruga, ono je to razumelo. Zbog toga je Drvce odlučilo da od nje zatraži jednu tajnu, a ona je otkrila nešto što je do sada vešto skrivala.

Imaj na umu da sam prošla kroz pakao zbog njega, znam da će ko god da mi je prijatelj razumeti što nije dobio poklon. Ne želim da ga pogledam, a kamoli da to uradim zbog jedne igračke. Što se tiče tajne, Miki je okačio moju sliku iz izloga tamo gde je ono srce, onda mi je na globusu napravio šifre sa nekim ljubavnim porukama. Stavljao je brojeve i neke poruke poput: Najlepša si, Kija. Tad je bio smrtno zaljubljen u mene - rekla je Kija.

Čime je Kristina još zaintrigirala Drvo mudrosti pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

'