AKTUELNO

Zasmetalo mu što je srce ove zadrugarke osvojio on?

Bivši zadrugar Nikola Arsić bacio je oko na Andrijanu Radonjić dok je boravio u Beloj kući, a sada se po prvi put obratio svojim cimerima putem video-poruke. Budući da nije uspeo da je osvoji, a sada je to učinio Nemanja Đerić Đekson, on se obratio upravo njemu.

Đeksone, da li si svestan da si osvoji neosvojivu? - upitao je Nikola svog bivšeg cimera.
Očigledno nisam, ne umem to da cenim, ali sad jesam. I on zna koliko je to bilo teško. Eto, Džoni, osvojih je ja - rekao je Đekson.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon Nemanjinog odgovora, voditeljka Rada Radenović je zahtevala da i Andrijana prokomentriše šta ima povodom ovog snimka.

Pozdrav za Džonija, nedostaje nam - započela je Andrijana, a onda se uključio Đerić:
Šta ima tebi da nedostaje - rekao je kroz smeh Nemanja.
On je spavao pored mene, pokušavao je, nije mu išlo, verovatno zato ovako kaže. Bio je simpatičan, prijalo mi je njegovo društvo, ali ne u toj meri da bih nešto pokušala sa njim - otkrila je Andrijana.

Foto: Printscreen Youtube

Arsić je u snimku Pinkovoj zvezdi pripisao epitet "neosvojive". Čini se da je Nikola ovim putem pokazao malu dozu ljubomore što je njegov cimer uspeo da šarmira Radonjićevu, a on nije. Da li će njih dvoje biti u kontaktu nakon rijalitija ostaje da saznamo.

Foto: Printscreen Youtube

Pored ovoga voditeljka je bila znatiželjna šta Andrijana i Đekson imaju da kažu povodom video-snimka na kome su njih dvoje bili vrlo bliski, da se čak može i naslutiti da je bilo se*sa između njih.

Pročitajte još: Sloba UPOREDIO KIJU I LUNU i otkrio šta ga privlači kod jedne, a šta kod druge, a evo kako su one reagovale na to! (VIDEO)

Oni su ponovo negirali sve ovo, a Miljana je iznela svoju stranu priče i iznela kritike na račun i jednog i drugog zadrugara. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Nikola Arsić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'