AKTUELNO

Dala mu majčinski savet.

Svaki put kada se dogodi svađa između ljubavnog trougla Lune Đogani, Kristine Kockar i Slobodana Radanovića, Zorica Marković je tu da uteši nekoga od njih. Ovog puta ona je povela ozbiljan razgovor za pevačem savetujući ga da treba da se posveti karijeri, a da ljubavne probleme ostavi po strani.

Poštuj i ovu i ovu, ali misli na sebe. Oko tridesete ti moraš da napraviš karijeru, da zarađuješ za svoj život. Svaka žena je zaslužila da uđe u tvoj život - pričala je pevačica, dok je Radanović klimao glavom.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da će se po završetku rijalitija pevač mora susresti i sa roditeljima svoje bivše devojke Lune, Markovićeva ga je upitala da li ih poznaje lično, na šta je on odgovorio da zna samo njenu majku, Anabelu Atijas, ali da se sa ocem nije upoznao.

Iako se nije najjasnije moglo čuti šta je posavetovala Zorica Slobu zato što su šaputali, može se naslutiti da ga je upozorila na taj susret.

Je l' ti poznaješ Anabelu i Gagija? Nemoj pogrešno da me razumeš, ali samo imaj to u vidu. To može ovde da bude još veći problem, jer znam mentalitet i tu ćeš izgubiti vreme i sje*ati se. Misli na sebe - savetvala ga je Zorica.
Čim izađem odavde, ja sam rekao da ću da se posvetim svoji roditeljima, šta god da bude - obećao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Sloba i Kija se NIKAD NEĆE RAZVESTI! Lepi Mića branio njihov brak, a zbog OVIHh reči je Luna zadrhtala! (VIDEO)

Njihov razgovor možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

#Zorica Marković

'