AKTUELNO

Ovo će zasigurno zaprepastiti sve.

Situacija koja se trenutno dešava između Andrijane Radonjić i Nemanje Đerića Đeksona iz dana u dan šokira javnost.

S obzirom na to da su svi zadrugari promenili mišljenje o njoj otkad je odlučila da uplovi u strasnu vezu sa Đeksonom, ona se na to nije obazirala. Iako je njen otac Duško Radonjić bio učesnik u rijalitiju i sam joj jasno obrazložio da joj neće oprostiti bilo kakav vid kompromitujućih scena, ona je uhvaćena kako sa njim u hotelskoj sobi razmenjuje nežnosti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Takmičari su u toku noći imali prilike da pogledaju snimak koji je jasno zabeležio njihove strasne dodire, što je sve zaprepastilo. Zorica Marković imala je potrebu da to prokomentariše, a onda je Gordana Džehverović otkrila šta je čula.

Kakva god da je, ona to ne bi dozvolila. Kako god, neću da grešim dušu, ali stvarno mislim da ničeg nije bilo među njima - rekla je Zorica.
Pričala Sanji juče kako je Duško maltretira, kako imao mladu devojku koja je njeno godište, pa kako se ponašao. Majke mi, tako pričala Sanji u toaletu juče! - tvrdila je Goca.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njima nikad ništa nije falilo, ja to znam. Dao im je sve u životu. Ali, nije lepo što je pričala tako za oca.

Podstaknuta patrijahalnošću porodice Radonjić, koju je Duško i te kako istakao, ni Goca nije ostala imuna na sve to, pa je bivšeg cimera podržala u svemu što je rekao i uradio i dotakla se teme svog supruga koji je zbog svih dešavanja sa Teodorom želeo da je se odrekne.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti si kriva, ti si je upropastila, zašto si je poslala tamo! Moj muž, znači, to nije mogao da podnese. Mnogo smo ulagali u nju, rekli smo da ćemo sve da joj damo, ali neke moralne stvari moraju da se znaju! On je poludeo, lomio sve po kući, ma haos je napravio. Kaže ima da vas se odreknem. A na šta ovo liči? Ona se ovde zaljubila (Luna) i šta je briga, znači videla si jednog i to je to on mora da bude tvoj - rekla je Goca.

Zadrugarke su žestoko komentarisale ove takmičare, a kako je sve to izgledalo pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Gordana Džehverović

#Zorica Marković

'