AKTUELNO

Lepi Mića se čak popeo na sto.

Tanja Jovićević pitala je noćas u toku "Igre istine" Saru Reljić da li smatra da je, kako je navela, u "čoporu Lepog Miće". Dok je Sara iznosila svoj stav došlo je do svađe između Sare i Miće, a u celu svađu umešao se i Vojke.

Foto: RTV Pink

Zadrugar koji je poznat kao ukućanin koji ne priča puno, stao je u zaštitu svoje devojke i samo jednom rečenicom nasmejao sve ukućane. Lepi Mića u jednom trenutku rekao je i kako će Sari platiti novu pesmu.

Foto: RTV Pink

Ovaj čovek je blam za starije ljude. Plati svojoj ćerki fakultet, a tuđu decu ostavi na miru. Što se tiče čopora, ne blejim sa tim ljudima. Blejim samo sa Sanjom nekada. To "čopor" je smešno, ali stvarno smešno i svako ko je normalan može da vidi da ja nisam u čoporu, jer ja da sam u čoporu ja mu sigurno ne bih rekla šta mislim, a da sam htela da budem u Mićinom čoporu ne bih bila k*rva! Nadam se da si ponosan što u tim godinama devojkama govoriš da su k*rve! - rekla je Sara.

Foto: RTV Pink

Ova spava kod auspuha, šta ima da priča? Šank, menjači... Nemaš validnost! Ti si ološ, a ja ću ti platiti pesmu! Koliko košta? Moja ćerka kada uđe ovde ti je komentariši Saro, ja tvog tatu ne komentarišem! D*oljo, u usta ti se pos*rem! Puši mi k*rac! - govorio je Mića.

Foto: RTV Pink

Lepi Mića se zatim posvađao i sa Vojketom, Sarinim dečkom, a u jednom trenutku pevač se popeo na sto, a za njim je to učinio i Nemanja Đerić Đekson.

Vojkica se budi, gde si bio pet meseci? - rekao je Mića Vojketu.

Foto: TvPink Printscreen

Ajde čičica, za*ebi me! - izjavio je Vojke, nakon čega su se ukućani nasmejali.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'