AKTUELNO

Kijina mama bez dlake na jeziku.

Prethodne noći u studiju televizije Pink gostovala je Nadica Zeljković, majka Kristine Kije Kockar. Nadica je bila vrlo raspoložena da prokomentariše sva aktuelna dešavanja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Foto: TvPink Printscreen

Publika je takođe imala priliku da iznese svoje mišljenje, prilikom uključenja uživo u emisiju. Poziv jedne gledateljke izazvao je opštu pometnju, a tom prilikom, gospođa je postavila niz pitanja Nadici.

Kako je ona dobila Kiju? Da li je njoj njena ćerka rekla "Mama ti si ljubavnica i dobila si me sa čovekom koji je bio oženjen"? Ona stalno tako govori Luni "Ti si ljubavnica, on je moj muž" stalno to govori. To nije ljubav, to je opsesija i sujeta prevarene žene. Dok je ona njega varala, to se zaboravilo i ne spominje se. Ne spominje se Darko Lazić, Andrija, oženjeni doktor... Ne mogu da razumem da se tolika hajka digne na jednu devojku koja nikog nije terala ni na šta. On je dečko bolestan, trebalo bi da ide na psihijatrisko posmatranje, on samo gleda sa kojom će bolje da mu bude. Nadica ne treba da zaboravi svoju prošlost jer se dobro zna kako je ona dobila svoju ćerku, sa oženjenim čovekom. Ja navijam za Slobu i Lunu a to će tako i da bude na kraju. Sloba sad kalkuliše, gleda sa kojom će bolje da se kotira na kraju. Kija je ušla isključivo zbog novca i zbog povređene sujete - pričala je gledateljka.

Foto: TvPink Printscreen

Kijina mama nije ostala dužna, pa je na sva pitanja vrlo iskreno i opširno odgovorila. Neke njene izjave izazvale su aplauz u publici, naročito one vezane za Lunu Đogani, sa kojom je njen zet Slobodan Radanović prevario Kristinu.

Ovo mi je neka vrsta blama da komentarišem moje dete od 29 godina. Lunu ne poznajem, ne pamtim kad sam je komentarisala. Ja jesam dete rodila iz velike ljubavi, ja njega nisam remetila, on ima svoju suprugu koja se vrlo dobro ponela prema mom detetu. Miloš Kockar je bio Slobodanov komšija. To je bila moja sudbina, ali ja to ne krijem, nikada nisam krila, ceo Zrenjanin me vezuje za Mišu Kockara. Ja ću biti tašta i reći da je nemoralno to što je uradio moj zet, to što ju je izdao. Možda misle i drugi kao i gospođa da je Kristina namazana, da sam ja namazana. Moja Kristina je čvrsta, ima svoj karakter, ima svoje ja, ne znam zašto to ljudi vezuju sa namazanošću. To je njihov brak pa neka trči za svojim suprugom. Ja nisam nikad krila da sam ljubavnica, i razumem Lunu. To nije nepoznato, ali se ovo desilo javno, pa je malo čudno. Slobodan je nas uvaljao u blato, oni kad izađu neka se peru - odgovorila je Nadica.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ovog gostovanja sledilo je deo emisije u kom su zadrugari gledali video snimke, a Kijina mama je navela koji klip bi ona lično želela da vidi.

Volela bih da svi čujemo, pa i moje dete, taj razgovor gde se Slobodan odlučuje. On treba da se odluči zbog svog mira a i moja Kija će znati na čemu je, pa i sama Luna će biti mirnija - navela je Kristinina mama.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POKUŠAVALA DA GA ISPROVOCIRA! Kija ne prestaje da PREBACUJE Slobi: NOSI TO SVOJOJ LJUBAVNICI! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Nadica Zeljković

#Slobodan Radanović

'