AKTUELNO

Bilo joj je jako neprijatno zbog njegovog komentara.

Ove noći, zadrugari gledaju video klipove koji su nastali prethodnih dana u Beloj kući. Prvi snimak koji su učesnici pogledali bio je sa rođendana Kristine Kije Kockar na kom se njen suprug, Slobodan Radanović nije odvajao od nje.

Foto: TvPink Printscreen

Tada je Sloba blisto pored Kije, dok su zajedno čitali čestitke koje je ona dobila. Večeras su zadrugari imali priliku da vide ovu interesantnu situaciju, pa su je i prokomentarisali.

Ja sam se potrudio da taj rođendan provedem uz Kristinu, da joj ulepšam taj dan. Ja sam samo rekao da je Lunin otac svratio kod mojih i ne znam zašto sam ja zbog toga smrad. Hteo sam da budem uz nju za rođendan, bilo mi je drago zbog nje. Nisam razumeo o čemu je pričala, o toj novoj adresi, ona je rekla da će biti tamo, ja ništa nisam odgovorio - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je gledala snimak, Luna Đogani je kratko prokomentarisala da je Radanović "smrad" a onda je i glasno iznela svoj komentar.

Nemam komentar, nisam ja akter, nemam šta da komentarišem. Komentarisao je "Ne mogu ja to da zabranim njima" a kada sam mu ja prenela taj razgovor sa tatom bilo mu je kao drago. Sad mu to ne odgovara, šta god da kažem blam me je - dala je svoje mišljenje Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SKOČIO KAO OPEČEN: Sloba je bio miran na žurki sve dok se nije desilo OVO! (VIDEO)

Kija nije želela previše da komentariše ovu situaciju, te je navela da postoji još mnogo situacija u kojima su ona i njen muž govorili o zajedničkom životu ali i o Luninim roditeljima.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'