AKTUELNO

Mnogo joj nedostaje!

Nadežda Biljić, u noći kada su zadrugari postavljali pitanja novinarima, postavila je pitanje pripadnicima sedme sile koje se odnosilo na njenu karijeru. To je mnoge iznenadilo, jer je većina očekivala da će se pevačica raspitivati o svom vereniku Mikiju Đuričiću koji je diskvalifikovan.

Foto: RTV Pink

Gledaoci "Zadruge" sinoć su pitali Lepog Miću, a kada je on govorio o odnosu Nadežde i Mikija, pevačica je ustala i počela da govori zašto se tako ponela, kao i šta joj je Đuričić rekao, a u nekoliko navrata Nadežda je pustila i suze.

Daleko od toga da smo mi bili samo s*ks. Jako smo se emotivno vezali posle veridbe. On meni jako nedostaje i ja mnogo patim, mnogo! Namestila sam rehabilitaciju upravo onako kako je izgledala dok je on bio tu. Pričali smo mnogo puta šta bi bilo kada bi on izašao, rekao mi je samo: "Molim te, bez teatra i bez drame, niko nije umro! Ja idem zbog sebe, a ne zbog nas dvoje!" - rekla je Nadežda i dodala:

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Meni je jako, jako teško! I mnogo mi nedostaje. Ja uveče ležim i grlim jastuk na kome je on spavao. Ja se pokrijem jorganom po glavi i plačem svako veče, ali ne želim da on vidi da mi je teško, jer sam mu obećala da neću praviti dramu. Mnogo mi nedostaje i volim ga najviše na svetu. Htela sam da postavim novinarima pitanje: "Da li se javio i da li je dobro?". Mislim da je jako glupo da pitam novinare da li je rekao nešto ili ne, jer je rekao kada izađe da on nestaje. Ja nisam znala da li ću da se zaljubim, ja sam zaljubljena! Ja sam htela sa njim zajedno da izađemo, on je rekao: "Ne, nemoj da izlaziš iz rehabilitacije!" - govorila je pevačica.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Nadežda i Miki svako jutro su imali intimne akcije u sobi za rehabilitaciju, što su često ukućani znali da komentarišu. Zanimljivo je i da je Nadežda bila jako bliska sa Banetom Čolakom. Ona je čak igrala u krilu Banetu, a sinoć je izjavila kako više neće komunicirati sa ovim zadrugarom. U video-prilogu ispod pogledajte kako je izgledala ova situacija.

Autor: S. K.

#Nadežda Biljić

'