AKTUELNO

Nije oca baš najbolje razumela.

Nedavno je Luna Đogani imala video-poziv, a tada se čula sa svojim ocem Gagijem Đoganijem. U toku razgovora otac joj je rekao kako se video sa roditeljima njenog oženjenog dečka Slobodana Radanovića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Za vreme pitanja gledalaca, publika je imala jedno pitanje za Lunu Đogani koje se odnosilo upravo na ovu temu.

Kako od Gagijeve rečenice: "Bio sam kod Slobinih, oni su dobri ljudi", ti dobi priču da su oni njega zvali, proveli ceo dan zajedno, jeli, pili... A čovek kod njih bio pet minuta - bilo je pitanje za Lunu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Otkud ja znam koliko je bio? On je meni rekao: "Bio sam kod njenih!", kod njenih je rekao. Rekao je i: "Draginja je spremala..." ne znam ni ja šta. Driginja je rekao, malo se zbunio čovek. Pola toga ga nisam razumela. Bila sam uznemirena. To je rekao i to "pet minuta" nisam čula. Da li je bitno koliko je bio? Poenta priče je da je bio kod njih i ja sam to prenela Slobi - govorila je Luna.
Ako je spremala ručak, bio je više! - izjavila je Goca i nasmejala zadrugare.

Foto: Instagram

"Ja sam bio u Zrenjaninu, bio sam kod njegovih roditelja, to su divni ljudi. Bio sam kod njih pre dvadeset dana, dočekali su me ljudi srdačno, bili su prijatni. Dušan me je sačekao, ono, ispričali smo se i mogu da kažem - super! Draginja i Dušan podržavaju tebe i Slobu. Ja sam bio, razgovarao sam sa njima, upoznao sam ljude" - rekao je Gagi tada Luni kada se sa njom čuo preko video-poziva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zanimljivo je i to da je Slobina majka Draginja Radanović gostujući u studiju "Zadruge" u Šimanovcima, rekla da je Gagi posetio "službeno" rodni grad ovog zadrugara, da se nije puno zadržavao u domu Radanovića, a hranu i piće Draginja tada nije spomenula.

Autor: S. Kuvekalović

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

'