AKTUELNO

Među pitanjima gledalaca našlo se i njeno.

Video u kom Luna Đogani u "Zadruzi" priča o bivšoj devojci svog nekadašnjeg dečka Veljka Ražnatovića došao je i do Maše Terzić lično.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Snimak u kom Luna izgovara "ja da vidim sutra Mašu Terzić kako povraća na ulici ja bih prišla da pitam 'kako si'" Terzićeva je postavila na svoj profil na Instagramu, gde je napisala i komentar.

Foto: Instagram

- Ona baš ne može bez mene, i po ko zna koji put. Pa draga gospođice, Mašu ne bi nikad našla pijanu nigde, jer je Maša dama, koja nikada ne bi dozvolila takvo ponašanje kao tvoje, koja ne baca stvari i ne lomi sve oko sebe kada nešto nije po njenoj volji, koja ne plače za svaku sitnicu i ne pada u nesvest kada neko neće da razgovara sa njom. Uostalom, to ništa nije ni bitno, koliko je bitno da Kija Kockar ima potpunu podršku od mene, jedna lavica od žene, pametna i vaspitana - napisala je Maša u okviru ove objave.

Ipak, ona nije stala na ovome, pa je odlučila i da se Luni direktno obrati i na Fejsbuku, gde gledaoci postavlju pitanja zadrugarima, ispisala i svoje.

- Za gospođicu Đogani: Zašto imaš potrebu da me spominješ? Kako ti nije glupo to što si uradila sa Anastasijinom slikom? Kristina ima moju potpuno podršku. Kija i Vojke zaslužuju pobedu. Pozdrav ostalim zadrugarima od Maše Terzić - stoji u njenom postu na zvaničnoj stranici televizije Pink na Fejsbuku.

Foto: Facebook

PROČITAJTE JOŠ: KRISTINA OSULA PALJBU PO SLOBI: Golja jedan, ja mogu da SAGRADIM IMPERIJU, a on može samo da se PRIŠLEPA! (VIDEO)

Sada samo ostaje da vidimo da li će večeras Luni ovo pitanje biti postavljeno u okviru Pitanja gledalaca i kako će ona reagovati na njega.

Autor: V. T.

#Luna Đogani

#Maša Terzić

#Rijaliti Zadruga

#Veljko Ražnatović

'