AKTUELNO

- Ja sam se straha nauživala da ću biti ostavljena - pevala je Kristina.

Slobodan Radanović je prethodne noći odlučio da ipak ostane sa svojom devojkom Lunom Đogani, sa kojom je prevario surpugu Kristinu Kiju Kockar. On je ovaj korak učinio pošto se vratio iz emisije "Amidži šou" u kojoj je izjavio ljubav Kiji.

Foto: TvPink Printscreen

Kockareva je bila šokirana njegovim potezom, s obzirom na to da su, samo nekoliko sati pre njegovog povratka Luni, jedno drugom priznali da se vole. Kija je tog trenutka odlučila da prekine svaku priču sa svojim suprugom a danas je sve to prepričala svojim cimerima.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon iscrpnog razgovora sa Milanom Miloševićem, Sarom Reljić i Anom Korać, Kristina se osamila u pabu luksuznog imanja i počela da peva.

A ti bio si dno, varao me sa sto, sada gledaj me i pati, s drugim sve cu ti vratiti... Dobro došao u klub, oko za oko za zub... Ubio me kao nijedan pre. Kraj mene godinama miran spavao, ja sam se straha nauživala da će u biti ostavljena. Al' srećo moja ja ću tebe ostaviti prva, ne zbog toga što sam jaka žena, ja sam se straha nauživala - pevala je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je uzela i gitaru te je sama sebi davala ritam. Kristina je nizala hitove koji su opisivali njenu trenutnu situaciju sa suprugom.

Nakon domaćih hitova, Kockareva je zapevala i strane pesme, a svaka reč bila je upućena upravo Radanoviću.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ON JE NEVIĐENI DRIPAC: Zadrugari OGORČENI na Slobu, OSULI PALJBU PO NJEMU! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'