AKTUELNO

Ovo sigurno niste ni slutili!

Osvanulo je mirno jutro u najpoznatijem rijaliti programu "Zadruga". Svi učesnici grabe svaki slobodan trenutak kako bi uhvatili što više sunčevih zraka, te su tako odmah nakon prve jutarnje kafe izašli da se sunčaju pored bazena.

Među prvima svoja mesta pored vode zauzele su zadrugarke Kristina Kockar, Ana Korać i Sanja Stanković. Jednoj od njih ipak ovaj sunčani dan nije lep jer ima zdravstvenih problema. Naime, mlada Ivanjičanka se žalila na bol u predelu jajnika.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim tokom razgovora Sanja je otkrila nešto što do sada sigurno niste znali. Reč je o pravom imenu jedne od njih tri. Verovatno niste ni slutili da je Ana zapravo nije pravo ime ove zadrugarke.

Od osnovne škole me niko nije nazvao Aleksandra - izjavila je Koraćeva i otkrila da je njeno pravo ime zapravo Aleksandra, a ne Ana.

Kristina je dodala da joj je to ime jedno od omiljenih ženskih imena, a Stankovićeva kako joj Aleksandra nikako ne pristaje uz ovu zadrugarku.

Foto: Printscreen Youtube

Na vama ostaje da odlučite da li ćete Anu od sada nazivati njenim pravim imenom, ili će ostati pod pseudonimom, ali jedno je sigurno, otkrila je veliku tajnu o sebi!

PROČITAJTE JOŠ:NIJE SKIDALA POGLED SA NJEGA: Sloba pevao Kiji romantične stihove, a onda ona jednim gestom stavila do znanja DA MU JE SVE OPROSTILA?! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Ana Korać

#Kristina Kockar

#Sanja Stanković

'