AKTUELNO

Novi par u "Zadruzi"?

Snežana Mišković Viktorija u nedelju veče napustila je najgledaniji rijaliti program "Zadruga", s obzirom na to da je dobila najmanji broj glasova od strane publike. Viktorija je na mesto novog vođe postavila Teodoru Džehverović.

Foto: RTV Pink

Vikotrija je u pismu koje je uputila zadrugarima, napisala kako na mesto vođe postavlja "pravičnu" i poručila Teodori da čuva njene ljude. Džehverovićeva je večeras birala svoje potrčke i omiljenu osobu.

Foto: RTV Pink

Ja imam veliku tremu. Mama me je molila da je stavim za potrčka da bi išla kući, ali od toga nema ništa. Isto je rekao i Anđelo, ali od toga nema ništa. Nemam osećaj kakva nas nedelja očekuje, biću svoja kao i ovih devet meseci. Volela bih samo da me zadrugari ispoštuju oko nekih poslova, jer sam i ja poštovala prošle vođe! - započela je Teodora svoj izbor potrčaka.

Pevačica je zatim izjavila da je imala dve opcije kada je u pitanju ovaj izbor, kao i da ju je iznenadio izbor Snežane Mišković Viktorije da baš nju postavi na mesto vođe, jer je očekivala da vidi Tanju Jovićević na mestu vođe.

Foto: RTV Pink

Ja sam se vodila priči koja kruži po ćoškovima. Ne znam da li zadrugari mogu da slute ko će to biti. Pogledima se razumemo. Eto, osećam da mnogi u kući govore da između to dvoje nešto postoje, ali naravno oni to nikada neće priznati. Non-stop postoje tu neke varnice i malopre sam to osetila! Prvi potrčko je Luna! - rekla je Teodora i šokirala većinu ukućana.
Molim? - iznenađena je bila Đoganijeva.

Foto: RTV Pink

Ja znam ko je drugi potrčko! - dobacila je Andrijana, a kasnije dodala: "Ja ću spavati u izolaciji, takođe, ne zato što sam ljubomorna nego eto... Mislim da tu neće biti ništa. Nisam ljubomorna. Ja sam to primetila, ali nisam širila tu priču.

Foto: RTV Pink

Teodora je istakla i kako je ona prva osoba koja je znala za ljubav Lune Đogani i Slobodana Radanovića, ali da oženjeni zadrugar nije osoba koja će sa blogerkom spavati narednih dana u izolaciji.

Drugi potrčko je Đekson! - kratko je rekla pevačica.

Foto: RTV Pink

Sada ćemo da se smuvamo u izolaciji, ludilo ima da bude! Haos će da bude! - ljut je bio Đekson.
Danas sam bila u bazenu kada su njih dvoje bili i ljudi su komentarisali to sa strane, a mi ćemo videti da li tu postoji nešto! - rekla je Teodora.

Foto: RTV Pink

Luna je odmah rekla da ne može da veruje kako ukućani pričaju da između nje i Đeksona postoji nešto više od prijateljstva i da još uvek gaji emocije prema Slobodanu Radanoviću koji se u tom trenutku svađao sa suprugom Kristinom Kockar.

Totalno su se istripovali. I da nema Andrijane, Đekson i ja... nikada nisam osetila neko muvanje sa njegove strane! - govorila je Luna, dok su Sloba i Kija međusobno svađali: "Boli me k*rac šta te nervira! Tek sad vidim koliki si gad, da si ljiga! Ja sam to zaslužila da praviš te face i da se tako ponašaš prema meni. Činim ti sve, a ti se tako ponašaš, e sada ćemo da vidimo!" - rekla je Kija Slobi.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Pojede te ljubomora zbog Lune! Ti znaš za ovu priču! - govorio je Milan Slobi i dodao: "Njena mama voli Đeksona od početka. Njena mama će se složiti ako bude nešto između Đeksona i Lune!" - izjavio je novinar.

U jednom trenutku voditeljka Katarina Nikolić pitala je Slobodana Radanovića i Kristinu Kockar šta se dešava između njih, jer je primatila da se svađaju, a zatim je nastao opšti haos jer se u sve umešala Luna Đogani.

Foto: RTV Pink

Mene bi bio blam, blam bi me bio da moram da se pravdam jer sam dala nekome čokoladicu! Nemoj ona mene da pominje. Neka priča sa svojim mužem. Ja sam završila sa njim. Ne pričam sa čovekom već pet dana. Ne pričam o njemu! - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Tebe treba da bude blam za mnoge stvari, ali to je sad već druga priča! - odbrusila je Kija Đoganijevoj i dodala: "Ja sam rekla da ću sutra u AmiDži šouu sve da kažem! Ajde ti (Slobo) meni reci šta smo pričali pre neko veče? Imam šta da kažem! Ima da kažem, jer on nikada neće reći. Ja ovde ne mogu da kažem, jer me svi prekidaju."

Foto: RTV Pink

Nemoj da me vučeš za jezik. Ne diram ni njega ni tebe! Ostavi me na miru, uživajte i to je to! Bolje vam je da ćutite oboje! - nastavila je blogerka, a onda se obratila Slobi: "Treba da te bude blam, što se ti pravdaš jer si meni dao čokoladicu!"

Foto: RTV Pink

Šta ti mene da ućutkuješ? Šta ti ja govorim? Ja se ne pravdam! Da li je realno da šta god uradim, ne valja? Reč više neću progovoriti! Ja sam napravio haos zato što sam dao čokoladicu? Ne zanimaš me ni ti (Luna), ni ti (Kija) kraj! - vikao je Sloba.

Foto: RTV Pink

Pevač je nakon ovih reči izašao u dvorište, a uz njega je sve vreme bilo obezbeđenje u slučaju da ne napravi neki potez posle čega će se kajati. Za to vreme u Beloj kuću stanari su nastavili da se svađaju oko ljubavnog trougla.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

On želi da se pomiri sa mnom, samo nije siguran da li je to moja osveta. To su njegove reči, pa ako ja njega slučajno za*ebem, da se vrati kod Lune! Eto, to je Slobodan Radanović! - otkrila je Kija.
Stan je samo za mene! Od*ebite! - dobacila je Luna.

U jednom trenutku umešao se i Lepi Mića, a posle Mićinog izlaganja Kija je imala pitanje za Lunu.

Luna, vrati bundu! Vrati bundu i kraj, sve se tu završava! Kija ima pravo da pi*a po njemu, ona je žena Slobodana Radanovića! - govorio je Mića.

Foto: RTV Pink

Luna samo da te pitam, jesi se ti nad*kala na njega što je on čitao moje čestitke za rođendan? - pitala je Kija Lunu.
Ne! Kunem ti se! - šokirana je bila Đoganijeva.

Luna je zatim izašla u dvorište kako bi pronašla Slobodana Radanovića koji je bio tamo, ali u tome nije uspela. Posle nekoliko minuta Đoganijeva je rekla da se totalno razočarala u svog oženjenog dečka, kog ne može da prepozna.

Naći ću ga! Da je na tako sve spreman! Daleko od toga da je bio problem! Ja sam to veče shvatila neke stvari, shvatila sa kim imam posla, šta sam sebi uradila od života. Ja ne mogu da verujem sa kim sa ja bila, kada znam šta je meni pričao. Ja kada sam videla šta je radio za njen (Kijin) rođendan, kada sam videla šta se dešavalo nakon toga, ništa mu nisam rekla. Samo sam se udaljila. Ne mogu da verujem da je neko patološki lažov. Ja hoću da ubedim sebe da se on samo izgubio u ovoj priči. To što sam čula da je on pričao o meni i o mom privatnom životu, to će on da mi kaže, ako mi ne bude rekao, ja ću reći sve o njegovom! - ljuta je bila Luna na Slobu.

Foto: RTV Pink

Teodora Džehveorvić je izabrala i svoju omiljenu osobu. Ona je na ovo mesto postavila svog dečka Anđela Rankovića sa kojim će spavati narednih sedam dana u "Hotelu Zadruga" daleko od ostalih.

Da sam ovde sama bila bi mama! Samo želim nama da dam malo oduška nakon devet meseci! - izjavila je Teodora.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Nemanja Đerić Đekson

#Sloba Radanović

#Teodora Džehverović

'