AKTUELNO

Ponovo je potvrdila titulu "džepne venere".

Pop zvezda Kajli Minog danas proslavlja 50. rođendan, a mnogi njeni fanovi i pratioci primetili su da izgleda izuzetno mladoliko. Ona je svoju karijeru započela kao glumica, kada je sa 11 godina igrala u jednoj televizijskoj seriji.

U početku nju su kao pevačicu ismevali i nazivali "ptičicom koja crvkuće", Kajli je izrasla u pravu svetsku zvezdu i internacionalni seks-simbol, a postala je i kultni australijski izvozni proizvod.

Foto: Renan Katayama via Foter.com CC BY SA

Spajali su je sa brojnim zvezdama, mesecima se pisalo o njenoj vezi sa Džejsonom Donovanom, Lenijem Kravicom i francuskim glumcem Oliverom Martinezom. 2005. godine izborila se sa rakom dojke, a u pedesetoj godini pokazuje da nema nameru da je bilo šta uspori.

Ove godine objavila je svoj novi album pod nazivom "Golden", a povodom rođendana objavila je sliku na kojoj je obgrlila gitaru, a na sebi nema garderobu.

I tako, počela je nova dekada. Koliko sam samo zahvalna za sve prilike koje mi je život pružio. 50... Idemo! - napisala je zadovoljno Kajli.

Na račun izgleda Kajli je dobila mnoštvo komplimenata i lajkova, a malo ko bi mogao i da pretpostavi da je ova dama ušla u šestu deceniju života.

Pink.rs

#Kajli Minog

#Rođendan

#pevačica

'