AKTUELNO

Ne želi da obnovi vezu sa Radanovićem.

Nedelja popodne je u Beloj kući organizovana za pitanja bivših zadrugara. Prvo pitanje je MC Aleks uputila blogerki Luni Đogani koje se tiče njenog odnosa sa Slobodanom Radanovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, ona joj je uputila sledeće pitanje: "Lunči, ja sam uvek glasam za ljubav, ali do kada ćeš ti zbog te ljubavi da se spuštaš". Đoganijeva se ozarila kada je čula svoju bivšu cimerku, pa joj odgovorila u kakvim odnosima je sa pevačem.

Aleks, probudila sam se iz košmara. Probudila sam se i mnogo mi je lepo. Ne kajem se ni zbog čega, sve bih ponovo uradila - rekla je Luna i dodala da se neće vratiti svom snu, aludirajući na vezu sa Slobom.

Blogerka je rekla da ne žali zbog svog postupka što je bila sa Radanovićem, ali da bi donekle želela da se nije uvek ponašala tako kako se ponašala.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da je Đoganijeva u šali rekla da sve što se izdešavalo u rijalitiju jedan "film" gde ona igra sporednu ulogu kako bi pomogla Slobi i Kiji da se pomire, voditeljka Rada Radenović ju je upitala koji žanr odgovara njihovoj vezi, a ona je to okarakterisala kao tragediju.

Ja sam tu sporedna uloga, došla, malo zakuvala i otišla. Ja se samo šalim da je sve ovo film i da svako ima svoju ulogu, naravno da se šalim. Ovo su naši životi. Svi mi imamo emocije, i sve što se ovde desi to boli i svako radi ono što želi, mene niko nije naterao na ovo. Ja sam sve ovo želela - objasnila je blogerka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: ZORICA MARKOVIĆ I JA IMAMO DOGOVOR: Duško priznao u kakvom je zaista odnosu sa pevačicom, pa otkrio šta je OBEĆAO ĆERKI neposredno pred napuštanje ZADRUGE! (FOTO)

Luna se trudila da sve ovo iznese stojički i kroz osmeh, ali po njenom pogledu se može zaključi da joj je bilo jako teško dok je pričala. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'