AKTUELNO

Plavuši nije bilo svejedno što ovo čuje, ali je ostala uzdržana.

Tokom večeri novinari su odogovarali na pitanja zadrugara. Neke od njih su interesovala dešavanja koja su se dogodila tokom prethodnih meseci koliko su oni u rijalitiju, dok je druge zanimalo kakvo mišljenje milionski auditorijum ima o njima.

Foto: Printscreen Youtube

Da podsetimo, Jovana Tomić Matora je u rijalitiju "Zadruga" pokazala simpatije prema Sanji Stanković, što je izazvalo burne reakcije kako zadrugara, a tako i njihovih najbližih.

Matoru je zanimalo kakvo mišljenje ima njena drugarica Milena o njenoj rijaliti vezi sa plavušom.

Njen generalni stav je da si ovaj put pogrešila kad je u pitanju veza sa Sanjom. Ona to ne podržava, ne slaže se. Ona sumnja u Sanjinu iskrenost, smatra da te na neki način iskorišćava i ne misli da se ona lepo ponaša prema tebi. Ona je Sanju drugačije doživela - otk.

Foto: Printscreen Youtube

Jovanu je ovaj odgovor pomalo razočarao i svojoj prijateljici je uptutila poruku da će je razuveriti i pokazati da je njena i Sanjina ljubav prava.

Ja nju volim. Ona je pored Cileta moja najveća podrška, oslonac, sve. Sanja je nešto najiskrenije što mi se desilo i nadam se da će to videti i shvatiti. Ona itekako greši i jedva čekam da je razuverim. Moraće da razume mene i Sanju i da se uveri da je ovo prava ljubav - rekla je Matora.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: BRUTALNO! Zorana PROGOVORILA O LUNI, SLOBI I KIJI: Ja bih se dogovorila sa tom drugom i šutnula bih ga! (VIDEO)

Sanji nije bilo prijatno što ovo čuje, ali je ostala uzdržana od komentara. Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'