AKTUELNO

Nakon što je napustio ''Zadrugu'', stupili smo u kontakt sa Radonjićem kako bi iz prve ruke čuli istinu o njegovoj vezi sa pevačicom!

Duško Radonjić poslednji je učesnik koji je napustio najgledaniji rijaliti na našim prostorima ''Zadruga''. O njegovom odnosu sa pevačicom Zoricom Marković, sa kojom je i boravio u Beloj kući, mogle su se čuti razne spekulacije, a između ostalog i to da su ''izmislili ljubavnu romansu radi Duškovog marketinga''.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon što je napustio ''Zadrugu'', stupili smo u kontakt sa Radonjićem kako bi iz prve ruke čuli istinu o njegovoj vezi sa pevačicom, ali i zbog čega su se udaljili.

- Mi nismo ništa prestali. Gledamo se jednim očima... Mi smo bili uvek u korektnim odnosima, nikada nismo bili nešto intenzivno zajedno toliko vremena... U jednom trenutku smo se malo udaljili da bi uzeli vazduh, ali ništa se tu nije bitno promenila. Zorica i ja smo se dogovorili da kad ona izađe damo zajedničke izjave, a da ja do tada ništa ne komplikujem i da ne objašnjavam puno - rekao je Duško za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Domaću javnost zaintrigirao je Duškov odnos sa ćerkom Andirjanom koja je pred kamerama najgledanijeg rijalitija započela ljubavnu romansu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. Gledaoci ''Zadruge'' bili su svedoci žustrih svađa oca i ćerke, a sve zbog njenog dečka, pale su teške reči, a mi smo Radonjića pitali da li se pokajao zbog nečeg što je izgovorio, ali i kako sada gleda na vezu svoje naslednice sa reperom.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Od samog početka sam bio protiv njegovog ponašanja i protiv njegove druge strane koja se meni ne sviđa, ali ja nisam branio Andrijani da bude sa njim sve do kritične tačke. Kritična tačka je bila njegovo nepoštovanje, a to sam ja shvatio kroz njegov slobodniji odnos prema Andrijani, i verbalni i to maženje, paženje. Bio sam ljut i na Andrijanu i na njega. Oni su prešli granicu koja ne sme da se pređe u prisustvu oca. Promenio sam odluku zbog toga i kada bi opet to radili, ja bih isto postupio, tu sam nemilosrdan. Ja sam tako vaspitan i za mene je to nedopustivo. Nisam protiv ničije ljubavi, ali van očiju oca i majke, za mene je sve drugo bolesno - ističe Duško i otkriva kakvo je obećanje dao ćerki neposredno pred napuštanje ''Zadruge'':

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: NAKON KIJINOG I SLOBINOG POMIRENJA OGLASILA SE DRAGINJA: Loše mi je, gledam da preživim sve ovo!

- Sto posto sam siguran da Andrijana i Đekson neće imati s*ks pred kamerama. Verujem u svoje dete. Pre nego što sam izašao iz ''Zadruge'' rekao sam Andrijani da povlačim svoje ingerencije, odnosno povlačim pravo veta na njene odluke i neka u budućnosti radi onako kako ona misli da treba, neću se buniti, to sam joj obećao, ali kad me bude pitala za mišljenje neka se pripremi - rekao je Radonjić za naš portal.

Autor: M. K.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Rijaliti Zadruga

#Zorica Marković

'