AKTUELNO

Pozitivno iznenađenje za sve zadrugare.

Zorana Stefanović je po treći kročila u Belu kuću sa osmehom na licu i puno energije. Nju su dočekali svi zadrugari u dvorištu i obasipali je poljupcima, zagrljajima.

Prvi koji ju je ugledao bio je Filip Đukić, ukućanin sa kojim je imala kratku romansu u "Zadruzi". On je samo prošao kraj nje, bez reči.

Foto: Printscreen Youtube

Ostali zadrugari dočekali su je onako kako dolikuje, a ona im je udeljivala komplimente. Njen susret sa Andrijanom Radonjić je takođe bio jako interesantan. Obe su se obradovale ponovnom viđenju, ali Zorana je pokretom ruke i pogledom pokazala da njih dve imaju mnogo toga da pričaju.

Foto: Printscreen Youtube

Iako je Đukić samo prošao pored Pinkove zvezde kada ju je ugledao, ona nije mogla da odoli a da ga ne pozdravi i poljubi ga, ali ljutina koju je maneken osećao prema njoj je bila evidentna.

Ćao Filipe, javi se ne, ujedam - rekla je Pinkova zvezda, dok se Filip durio.

Pročitajte još: GOST IZNENAĐENJA! Bivša učesnica ULAZI U ZADRUGU DA NAPRAVI PRAVU POMETNJU! (FOTO)

Zorana se najviše obradovala kada je ugledala svog rijaliti druga Nemanju Đerića Đeksona sa kojim se poslednje pozdravila i nagovestila mu da želi da ozbiljno porazgovara sa njim i njegovom devojkom Andrijanom. Kako je izgledao Andrijanin  ulazak u Belu kuću pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorana Stefanov

'