AKTUELNO

Sada sve gleda drugačije!

Gošće Sanje Marinković u današnjem izdanju emisije "Magazin In" bili su sadašnji zadrugari Marija Ana Smiljanić, Filip Đukić, Zorica Marković i Miljana Kulić, kao i bivši učesnici ovog rijaliti programa, Mina Vrbaški i Miki Đuričić.

Foto: TvPink Printscreen

Sanju je zanimalo da li se Mina sada kaje zbog svega što je radila i da li je sramota nekih stvari, a ona je otkrila i šta je radila zbog ljubavi:

Nije mi smešno, sramota me. Nikad nisam ja tukla nekog mog bivšeg, a najgori sukobi koje sam imala bili su sa Nemanjom. Veruj mi da me je stvarno sramota svega. Jedino sam u Zadruzi imala te gluposti, kući sam imala te histerije, da vrisnem u stanu, ali nikad nisam dozvolila sebi da se povredim. Inače, ja sam bila ta koja je jednom posle raskida kupila 101 ružu. Naručila i na adresu taksijem poslala, ne znam šta je radio sa ružama, samo mi je posle par dana rekao da je to kraj. Ja sam pravila gluposti, htela sam da se izvinim tim gestom, ali mi nije upalilo - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, iako su se Mina i Đekson često svađali, ona je pokušavala da se pomiri sa njim, navodno pod izgovorom da bi razdvojila Andrijanu i njega, a da li će se među njima desiti nešto kad i Nemanja izađe napolje, ostaje nam da vidimo.

Autor: N. Vujčić

#Magazin In

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'