AKTUELNO

Proteklih dana morali su da ignorišu sve čudne pojave!

Proteklih dana zadrugari su morali da ignorišu sve čudne situacije koje su se dešavale u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga". Imali su pravo samo na tri greške, a Veliki šef ih je danas obavestio o uspehu ovog zadatka.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, ove nedelje ste svi bili na specijalnom zadatku. Na vama je bilo da ignorišete pojave koje su se dešavale u vašem gradu. Imali ste pravo na samo tri greške. Dragi zadrugari, moramo da vam čestitamo, jer ste uspeli! Uspeli ste da izvršite zadatak i naredna tri dana u Zadruzi će vam biti život olakšan, počev od sutra - pisalo je u pismu.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, samo dvadeset minuta pre kraja zadatka, ukućani su napravili treću grešku. U trenutku kada je bio pušten snimak kada Nadežda Biljić otkriva tajnu Miljane Kulić da je zaljubljena u Marka Miljkovića, Miki Đuričić je sa svojom verenicom komentarisao prilog.

Foto: RTV Pink

Ovaj Mikijev potez naljutio je ostale zadrugare, a najviše Miljanu Kulić, Sanju Stanković i Jovanu Tomić Matoru, zbog čega je nastao haos u "Zadruzi". Trudnica je takođe bila ljuta i na Nadeždu jer je otkrila njenu tajnu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Pored ove, zadrugari su imali još dve greške. Prva je bila kada je ušao Sava Džehverović u Belu kuću. Tada njegova sestra Teodora i majka Gordana nisu mogle da izdrže pa su skočile da grle svog brata i sina. Zadrugari su imali drugu grešku kada je u najgledaniji rijaliti ušao pevač i Pinkova zvezda Aca Živanović, koji je zavodio Anu Korać.

S obzirom na to da nisu napravili više od tri greške, na koliko su imali pravo, ukućani su uspešno obavili ovaj zadatak, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu ispod.

S. K.

#Rijaliti Zadruga

'