AKTUELNO

Lepa pevačica pala na njegove čari.

U okviru zadatka "Neobične pojave" danas je u "Zadrugu" ušla i naša popularna pevačica, Milica Pavlović sa ekipom emisije "Premijera".

Foto: TvPink Printscreen

Milica je prošetala impozantnim imanjem u društvu novinara Nemanje Vujičića i pokušala da porazgovara sa učesnicima, ali oni nisu reagovali i ponovo su uspeli da odole izazovu.

Foto: TvPink Printscreen

Pavlovićeva je otkrila i koji zadrugar je njen tip muškarca, pa je imala jedan veoma zanimljiv komentar na manekena Anđela Rankovića.

Samo malo da šmeknem ja to telo, dobar frajer. Teodora je bila sjajna na Zadrugoviziji, bila mi je favorit - rekla je Milica dok je gledala Anđela i njegovu devojku Teodoru Džehverović.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je prokomentarisala i ljubavni trougao koji čine Sloba Radanović, Luna Đogani i Kristina Kockar. Milica je naglasila da ni jedna od njih dve ne ide uz pevača, već bi sa Radanovićem savršeni par činila Ana Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, ovaj neobičan zadatak u Beloj kući trajaće danas do 18 časova a učesnici su napravili već dve greške, odnosno odreagovali na neobične pojave koje se dešavaju u Beloj kući. Ukoliko istraju i ne pogreše do isteka zadatka, učesnici će uživati u svim blagodetima luksuznog života do kraja rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NEĆE DA ODUSTANE: Luna PONOVO započela razgovor sa Slobom, pa mu otvoreno priznala: VOLELA BIH DA LEGNEM PORED TEBE! (VIDEO)

Miličinu posetu Beloj kući pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Milica Pavlović

#Rijaliti Zadruga

'