AKTUELNO

Podelila svima zaduženja.

Veliki šef je zadrugarima poslao pismo kojim ih je obavestio da moraju da povedu računa o neredu i prljavštini u Beloj kući i dao zadatak ovonedeljnom vođi, Andrijani Radonjić da dodeli svojim cimerima poslove kojima će se pozabaviti kako bi se sve blistalo.

Dragi zadrugari, većina vas nema nameru da se prihvati posla, već živi čekajući da neko od onih nekoliko vrednih zadrugara očisti i pospremi. Sada će Andrijana podeliti poslove i radiće oni koji to nisu činili prethodnih meseci - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Foto: TV Pink Printscreen

Andrijana je odmah poslušala instrukcije Velikog šefa i u dogovoru sa zadrugarima podelila šta je čiji deo obaveze.

Miki Đuričić i Nadežda Biljić su dobili zadatak da očiste sobu za rehabilitaciju gde i borave. Marko Miljković će se pozabaviti kazinom, Lepi Mića i Bane Čolak će srediti bazen. Zadatak da srede kunjinu dobile su Kristina Kockar i Marija Ana Smiljanić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je posebno obradovalo Gordanu Džehverović jeste trenutak kada je Pinkova zvezda dodelila Maci Diskreciji da pomogne u čišćenju kuhinje svojim cimerkama.

Pročitajte još: SRCE MI SE SLOMI KADA TE VIDIM SA NJOM! TI SI MOJA PORODICA, DEO MENE! Kija i Sloba vodili dug razgovor o svom braku! (VIDEO)

Kako je protekao ovaj sastanak i ko je dobio kakva zaduženja pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'